lördag 24 september 2011

Oooh

Detta är mitt 999:onde inlägg :P

Nästa blir alltså 1000! ETT TUSEN inlägg av skitsnack ;) det hade jag aldrig trott :P

Eftersom jag babblat om mig själv nästan 1000 ggr redan så kan jag ju fortsätta dårå' :P

En sak jag INTE hade räknat med efter operationen var att mina hormoner skulle vakna...eller vad fan det är som har hänt. Jag är som en löpande hynda.

Det senaste dygnet har jag inte tänkt på något annat än sex...dygnet fakking runt! Det hjälper ju INTE att USA verkar ha löpt a-fakking-mok i sina serier och det knullas hej vilt utan någon som helst censur.

Man brukade ju bli irriterad på amerikanerna för att dom vägrade visa tuttar och "älskog" visades enbart i form av två människor som låg med en filt MELLAN sina kroppar och var anfådda...postcoitalt....ibland var dom lite daring och rökte en cigg för att UNDERSTRYKA att dom haft sex....dvs när dom inte haft bilder på tåg som åker in i tunnlar, fontäner som sätter igång, fyrverkerier, champagneflaskor som skummar över etc etc you get the point!! Föga upphetsande.

NUFÖTIDEN får dom fontänorgasmer i ansiktet, att bara visa tuttar är sååå 80-tal. Här rider vi rodeo så svetten sprutar, upp ner, hit, dit, in ut...låååångdraget....så jävla verklighetstroget och "oglamoröst" att det blir påfrestande för en enkel nucka som jag själv att behålla självbehärskningen.

ALLA mina favoritserier Dexter, True Blood....(öhm....alla TVÅ!!!)...är RÅSEXUELLA!!

Jag tror inte att jag klagar...jag vill inte klaga...jag bara....DÖR!!!!!

True blood...asså...jag svär att Sookie och Eric håller på sådär för att jävlas med mig :P Och jag måste ju se vad som händer för den är asbra!! Men faaaan vad dom ligger. Och dom gör det bra dom jävlarna. Spänningen dom bygger upp i den serien mellan personer går att skära med kniv :P och alla nakna kroppaaaaaar.

Är det någon som har ett bra tips på en spännande ASEXUELL serie man kan titta på om man lever i celibat?

Eller måste jag kolla på True blood och sen bege mig ut på jakt? :P ;)

Jag känner mig som en jävla kärnreaktor som håller på att få härdsmälta ;)

Jag kommer få en del konstiga blickar nästa gång vi ses va? Hahahaha...jag bjuder på det...jag är bara människa...en ärlig sådan :P:P

1 kommentar:

TOVE sa...

hahaha men det är ju ljuvligt att din libido har vaknat, ut å leta vettja:) Kom ihåg att jag kommer till dig på lördag, om jag får, om det går.. ring mig. kyss

 
Web Analytics