tisdag 6 september 2011

VILDSVIN!!!! ;)

(Okej ett tredje inlägg då :P....facebook uppdateringsbristen börjar kanske ge sig till känna :P men jag har inte gjort något på 3 dagar nu :D).

Mamma köpte vildsvinskorv åt mig och fy FAGERLUND (haha Dee Schneider!! = internhumor a'la D2) så gott!!!!

Får ni tag på vildsvinskorv så köööp!! Jag är så sjukt sugen på att köpa en vildsvinsstek och göra en riktig vrålmåltid!! Jag tror det kan blihutlöst gott med rostade potatisar a'la irish sunday dinner ev hasselbackspotatis...åååååååh vad gott!! Men allra helst vill jag ha helstekt vildsvin.

Om jag lyckas gifta mig nån gång :P så vill jag ha en sån där snurra med ett helt vildsvin och ett helt lamm...okej TVÅ snurror då :P som skall grillas lååångsamt tills köttet bara ber om att få ramla av och smälter som en gudagåva i munnen.

Jag skulle kunna betala pengar för att se min farbrors min när han ser vildsvinet på ett spett mohahaha (musse på "seriös" nivå :P).

Det måste ju inte vara ett bröllop iof...det kan vara när jag ingår partnerskap med mig själv också :P det verkar ligga närmast i framtiden iallafall :P

Det var allt för denna gång...känns det inte som jag berikade er tillvaro lite nu? Nä...jag trodde inte det heller ;P men tough shit ;P ni kollade iaf :P

Mormor blev sketaglad för äpplena!!

Herrå

1 kommentar:

Peter sa...

Helstekt till festerna är helt rätt tänkt! Just när det kommer till vildsvin så kan jag inte undgå att dra tankarna till Asterix... :)

 
Web Analytics