onsdag 19 oktober 2011

Ehm..

Mötet avklarat.

Pappa hade köpt värsta bakelserna och wienerbröd...jag drack bittersvart kaffe och såg ut som döden uppvärmd (engelskt ordspråk).

Han pratar mycket....

Men han fick lyssna en hel del också. Och han blev rätt paff av vad han fick höra. Sen gjorde han sin egen omtolkning av vad han hörde så han kunde leva med det.
Men revisorn skall skriva allt som räknades ut så att det inte kan omtolkas eller missförstås.

Jag lackade ur ett par gånger och han lackade ur på mig efteråt för att jag lackade ur. Jag är respektlös, skarp i tonen, bla bla bla....men jag förklarade tills jag blev blå i nyllet att jag har inget intresse av att erövra hans firmor eller stjäla nån glans för vem som startat vad.

Jag är bara så jävla trött på att han beteer sig som om det arbete vi lagt in...alla timmar...inte gills, för att det inte syns i siffror på hans kalkylblad.
Det jiddrade vi om ett bra tag.

Vi har världens snällaste revisor och hon gör mycket mer än vad som krävs av henne tycker jag.

Jag är trött i hjärnan. Den är ju trots allt inte så stor.

Idag har andra salongen 2 anställda som jobbar och jag har INGEN. Av totalt typ 11 anställda. Kommer det någonsin bli som förr?...fast med det antal kunder vi har idag...för förr hade vi inte lika många som nu.

Många...MÅNGA ber mig ge upp.

Jag kan inte ge upp. Jag ger mig alltid in i saker med vatten långt över mitt huvud...naturlinjen, sjuksköterskeutbildningen...detta...och jag vill alltid slita av mig håret och skrika eller gråta som en 5-åring för när jag har börjat något så kan jag inte sluta.

Jag KAN inte ha misslyckandet eller avhoppet bakom mig. Jag skulle alltid undra: what if...
Speciellt i detta fallet. Det här HAR kapaciteten att gå bra. Om det bara får chansen.

Vi skall försöka separera ekonomierna mera nästa år tydligare så att statistiken för dom olika salongerna kan utrönas. Som det är nu köper vi allt tillsammans och det syns inte hur bra ena stället gör i förhållande till det andra.

Sen kan vi börja diskutera gemensam eller separata framtider.

Nu tänker jag kolla på Dexter för jag har inga kunder förrän senare och det finns inget annat att göra.

Jag ger inte upp!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics