lördag 1 oktober 2011

Oh MY gOd

Asså...

Jag har ju en ganska begränsad förmåga att äta va....men på vägen hem från att jag skjutsade mamma från Arlanda så fick jag lågt blodsocker och det var dag att äta va. Så jag körde förbi MAX va. Dom har en burgare som heter Tripple Cheese va. Den har jag velat prova ett tag nu va. Så jag köpte den...fullt medveten om att det kommer ta 3 måltider om inte 4 att äta upp den.

Så råkade jag se Creole fries som tillhörde.

Jag har inte saknat min magsäck alls en sekund sen jag betala för att få den avlägsnad va...men ikväll...ikväll hade jag gärna haft den iaf 20 minuter så jag hade kunnat hetsäta dom där pommes frites'arna....heeeeelvete vad det var gott.

Jag sitter här efter kanske 33% av lådan intagits (alldelles för mycket) och väntar på straffet. Jag vet att det kommer....det måste komma.

Vet ni vad det var?? Inte straffet alltså...det kan ni ju gissa ;P...men creolisarna. Det var MAX ostsås...den där goda...med nån jälla dressing...kanske MAX-dressingen, sen hackad lök och jalapeños på det. SKOJAR dom med mig eller???

DET KNULLADE varenda smaklök i hela munnen!!!! FYFAAAAN vad gott. Jag är skitnöjd med det jag åt...jag behöver inte mer...jag slängde resten (hur en vanlig människa skall äta ett sånt mål fattar jag inte...det är ASMYCKET mat)....men det hade varit så najs att mula hela portionen sådär som pappa gör.

Min pappa och min bror med...dom har ett mycket säreget sätt att ätapå. Nu sitter åtminstone 5 av er som läser och nasalfnittrar...speciellt Sandra M för hon vet vad jag talar om.

Pappa fyller hela munnen med mat som om någon just har berättat att det kommer ta slut på ekollon i skogen och att istiden börjar imorrn.
Sen pratar han helst samtidigt och MEDAN han pratar så trycker han in ÄNNU mera mat och gärna något med sås så det rinner i mungiporna eller längs hakan. Kinderna får nästan sånna där små "fönster" som dom har i Kalle Anka när något är utspännt eller glansigt (eller som i pappas kinders fall, när han äter...båda dom sakerna ;)).

Eftersom det är mycket svårt att både andas och prata med hela överkroppen full av mat så andas han ganska anträngt och näsborrarna spänns ut och ögonen blir lite stirriga. Hehehe.

Enda gången han tar det lite lugnt är när han äter mormors sherry-sill för han ääälskar den och han vet att den skall avnjutas lugnt :P

Hursomhaver........så ville jag äta hela portionen av frites men jag är väldigt glad att jag inte gjorde det.

Jag åt 2 tuggor av hamburgaren och nu är det STOPP! Magen låter som en säck kattungar man slängt i en brusande fors :P

Det är inte ofta jag blir sugen på saker på det viset längre så jag unnar mig när det händer...även om det är slöseri med pengar att köpa ett helst jäkla meal för att kunna äta tre tuggor av varje sak när det är färskt. Men skitsamma. Man måste ju ha lite livskvalitet FAST man är begränsad.

Det blir astrist att alltid köpa en barnburgare och inget annat. Hade jag 3 ungar och en villa och lån kanske jag skulel göra annorlunda...men nu har jag fan råd att överkonsumera lite ibland :P
Borde skaffa en kille dock som kunde äta upp det jag inte kan ;)

Harry har anmält sitt intresse men han får det INTE!!

Jag är sååååå duktig med att inte ge honom människomat...iaf inget skräp. Han diggar knäckebröd och osaltade riskakor ibland och en och en annan klick havregrynsgröt får han ibland men inte mycket annat!

Nu skall jag och min lökandedräkt gå och sova så jag orkar hämta bror och Astrid och Sören halv 11 för att köra dom till Arlanda. Mamma åkte ju just så hon skall hinna ner före dom och handla mat och öppna upp lägenheten etc och sen kommer dom med Jacob lite senare. Men innan det skall jag som sagt köra ut dom till flyget!

Jag verkar ha överlevt pommes'en...jag kommer väl ha intressanta upplevelser imorrn ist :P
Får man inte en dumping (dvs mår illa etc) när man äter det så får man som Jeanette kallar det "fettdiarré" dagen efter :P haha too much info men alltid hjälper det någon som googlar.

Våra små designersystem tar ju inte upp näringsämnena som vanliga kroppar...och överflödet vi inte kan ta upp...åker ut. Beroende på vad man ätit för mycket av så...ja ni hajjar. Det syns dagen efter mao ;P Iiiiiiintresseklubben sammanträder i samma blogg, på samma webbadress imorgon ;) då lovar jag att inte prata om tarmsystem :P

Puss på tolvfingertarmen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics