tisdag 4 oktober 2011

Hej hopp

Oooj vad man får träningsvärk i armarna av att leka med ungar :P

Egget och Lale är här och hälsar på. Dom hade bott hos Eges mamma ett par nätter men eftersom hon har så litet så var det ont om sängar och mamman hade sovit på soffan i 2 nätter och Ege fick skuldkänslor av det. Hon skall ju dansa här idag så det var liksom ingen idé att åka tillbaka till Stockholm och sen hit igen...och dom har ju en självklar plats hos mig så dom kom igår kväll.

Mormor var inte helt kry...tror hon fick ett till litet ministroke som on får med jämna mellanrum för hon hade afasi och var trött...ville bara sova och sen kräktes hon och var allmänt bladig. Men vi har ju bestämt att inte hålla på med akuten för det är så ovärdigt och utmattande. Återigen verkar vi haft tur *peppar peppar* och hon är piggare idag.

Jag, Ege, Lale och Harry åkte hem till henne igår kväll för jag var fan inte säker på att hon skulle vakna igen idag. Hon kunde verkligen inte hitta orden igår alls. Sängen blev bilen och kräkas blev leka och så stammade och stakade hon sig massor. Sjuksköterskan hade tittat till henne men dom gör ju inget åt något...

Fick just ett brev från miljökontoret som meddelade att vi hade blivit "slumpmässigt" utvalda för en kontroll som kommer debiteras oss det blysamma priset av 814kr/ timme och även för efterföljande pappersarbete och adminitrativtid.

Tänk om man kunde göra så? Tvinga på folk ett besök och sen hitta på att man skall sitta på kontoret och klia sig i stjärten och ta betalt både för besöket och stjärtpillandet. Jävla *%¤#?*½§.

Jag tycker att det är helt okej att dom kommer på kontroller. Men det tycker jag faan att våra skatter och allt sånt skit kan täcka deras jävla hobbyverksamhet :P

Usch nu blev jag på dåligt humör :P...nästan...

Men jag orkar inte skriva mer nu för jag lekte med Lale igen och nu är armarna pippade igen :P Slänger in en bild på henne ovan när hon beundrar sig själv hos moster BitterTwitter!!

Pussis

Inga kommentarer:

 
Web Analytics