söndag 9 oktober 2011

Squeel like a pig

Skickat från en Sony Ericsson mobiltelefon

Det filmcitatet får nu en helt nu innebörd :S

Skulle koka ris...fullkornsris. Tog fram en påse ur skåpet och slängde i vattnet som var kryddat med tomatpurée (därav knäppa färgen på påsen).

När jag står och tittar på kokprocessen så hör jag ett pipande/kvittrande/skrikande ljud.....jättehögfrekvent som en liiiiten visseljohanna ungefär...nånsting tjuter liksom. Jag flyttar runt kastrullen och fattar inte var det kommer ifrån...jag går ut ur köket och låter det koka 10 min som man ska. Allt ser normalt ut. När jag fiskar upp påsen tror jag först att jag tagit fel sort och tagit den med vildris i...men vildris har inte ben och vildris ligger inte längst upp i påsen som kubanska flyktingar som försöker ta sig ut från en sjunkande båt.

Men inte faan kan väl insekter skrika?! KAN DOM DET????

Jag hörde ju faan ett skrikljud/tjutande i början av kokningen VAD FAN VAR DET!?

Riset slängde jag DIREKT...faaaaan vad äckligt. Från och med nu är skåpet sanerat och allt skall vara i lufttäta burkar FIIIIFAN.

Skitkonstiga grejjer har hänt mamma nere i Turkiet med hela lägenhetsgrejjen. Förhoppningsvis får hon sin tapu imorrn dvs ägarrätten på papper och då kan ingen ta den ifrån henne.

Det är ju en kvinna som ägde förtaget som byggde lägenheterna som har lurat en massa människor på pengar och sålt vissa lägenheter 2 ggr till olika personer etc och tagit pengarna själv och ingen har fått sin lägenhet. Mamma var en av dom men tack vare att hon är en envis liten get har hon nu lagt mycket mer pengar på advokater, rådgivare, resor etc och köpt en annan lägenhet i samma komplex av en annan byggherre som fick ta över skiten. Men idag hade den här psykopaten hon köpte av först skickat ner nån gorilla som praktiskt taget hotade mamma idag. Skitobehagligt!!

Det är ett stort hus som är typ tomt än så länge o mamma bor högst upp. :( jag är orolig för henne nu. Hoppas hon får lagfarten imorrn som dom sagt nu iaf. Dom trängde sig in i lägenheten och påstog att det var deras lägenhet och inte hennes. Usch...hade jag varit där hade jag klöst ögonen ur dom.

Mamma och hennes kompis lyckades få ut dom...usch.

Först skall dom lura henne och hon får reda ut allt själv och ligga ute med en massa pengar och sen skall dom hålla på och bete sig såhär. MOT MIN MAMMA!! Jag vill ge dom på moppo!!!!
Ni skall se vad fint hon har möblerat och fixat. Lilla mamma...hon har längtat i 3 om inte 4 år som dom här jävlarna har hållit på och bollat runt henne som nån dumbom. Telefonnummer utan abonenter, kontor som upphör...det är en riktig psykopat dom har att göra med. Tydligen har hon gästspelat i många länder för hon har inreseförbud nuförtiden i turkland och säkert andra ställen med. Det är därför hon måste låta apor göra hennes affärer åt henne.

Jag träffade henne när mamma fortfarande trodde att hon VILLE hjälpa oss...precis innan hon fattade att hon gått på en nit. Jag vet att det låter töntigt men jag fattade direkt när jag såg henne men jag fick inte yttra mig för mamma. Hon ville bara ha med mig som stöd (och kanske som en 100 kg tung livvakt haha).
Det var ett obehagligt möte. Vi satt på en fin restaurang men den här kvinnan och hennes kille som var hennes lakej. Båda var som skådespelare. Som bandspelare som spelade upp inlärda meddelanden utan minsta ånger eller medkänsla.

Hon är inte mycket äldre än jag är.
Helt sjukt hur man kan vara så fullfjädrad bedragare och iskall som hon är. Jag har ju sett det med egna ögon.

Usch. Håll tummarna för min lilla mamma. Kröker dom ett hår på hennes huvud eller RÖR hennes ytterdörr eller vad som är innanför så kommer jag jaga dom tills jag dör. Sanna mina ord!!

Godnatt och köp inte kåk i turkland!

PS men vaffaaaaaaaaaaaan....skulle koka pasta (som inte var insektsinfesterad) så glömde jag det på 6an och brände vid det totalt...Gud vill inte att jag skall ha några kolhydrater imorrn tror jag. Får väl äta köttfakkinggryta UTAN kolhydrater till då. Saaatana!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics