onsdag 5 oktober 2011

Tjänare

Nu har jag landat i min favoritfotölj med min favoritdator i knät :P ÄNTLIGEN!!!

Jag hade massor av jobb i salongen idag och det var bra även om en kund höll på att ta knäcken på mig.

Jag hade just lasrat färdigt en överkropp vilket tar tid och ansträngning eftersom munstycket är 1cm2 och kroppen jag lasrade är ett ANTAL cm2. Jag var som en utsvulten hyena och ville bara bort och hade en timme innan nästa inbokade kund skulel komma.

Just då tittar en kund jag inte sett på typ 2 år in genom fönstret och jag vinkar och ler för det var längesen. Hon flyger in och tar mig i handen och kramar och frågar 100 frågor och säger: harr do tije minooterr bára tijo minotter.

Jag sade att jag hade inte tid just då för jag var istortsett på väg ut genom dörren. Jag frågar om vi kan boka in henne en annan dag men hon vägrar lyssna...bara tijo minotter esenla, kom yani kom...no vi gå inn..kom jag sver tijo minotter....

Inavdrare har ett sätt att tjata som går under huden på mig. För jag är andra generationens invandrarbarn (iaf halva) så känner man alltid att man måste respektera och vara artig mot faderskapets landsmän....men egentligen blir det alla som kommer från hela mellanöstern...asså...nu trasslade jag in mig...jag är lika artig mot alla varän dom kommer ifrån....men jag menar att jag sätter gränsen för vad jag MÅSTE tåla högre för dom av nån anledning.

Så efter att den här kvinnan tjatat sönder mig och stått och fnittrat och tjatat om vartannat i nästan TIJO MINOTTER så gick jag med på det bara för att få slut på tjatet. Hon säger ca 200 ggr att hon eeeelskar mig och jag är onderbaaar jag er sån glod att treffa dig idag...såmånga ggr att det blir plågsamt...för jag är fan inte glad att träffa henne när hon inte respekterar mig och varje gång hon upprepar det så ler jag krystat och vet inte vad jag skall svara.

Hon babblar på i 190 om sitt liv och jag utför vad jag lovar och genast så ber hon om ett till område. Jag är inte i en position att tacka nej till enkla pengar just nu eftersom ekonomin inte är på topp för firman...så jag får hora vidare fast hela jag vill lyfta upp henne och skaka henne för hon inte fattar att jag behöver äta och bara slappna av lite.

40 (FYRTIO) MINOTTER senare är vi klara och då vill hon ha hål i näsan också. Jag tog fett med betalt kan jag säga!

Även om det blev ett oväntat och välkommet tillskott i kassan blir jag så less på hur folk beter sig. Jag var artig men sade att jag inte hade tid. Äääsh jag orkar inte prata om det mer men jag förlorar all respekt för en människa som beter sig sådär mot mig. TOTALT!! Jag blev överspänd av det så nu är jag på helspänn och blir skitirriterad på att höra Harrys slickljud när han rengör sig/ har sina ticks för sig...men jag får inte bli arg på honom...det är inte honom jag är arg på egentligen.

Annars då...en kund var o klippte sig i salongen igår och ballade ur totalt...inte på oss utan på en stor möbelkedjas kundtjäsnt som ringde mitt under en klippning.
Hon vrålade i salongen och pratade i telefon säkert 20 minuter.
Hon ville ha upprättelse, hon ville ha förnamn och efternamn på folk och när hon inte fick veta efternamnet på personen hon pratade med så höll hon på att brisera.

Hon FNÖS fram flickans förnamn och sade: vad är det för ett namn egentligen (ett helt vanligt svenskt flicknamn)...låter som nån jäkla porrstjärna...

Jag duschade nästan ut mitt té genom näsan där jag satt i kassan och låtsades som om det regnade och jag inte aaaaalls kunde höra hennes 170 decibells operaröst som dånade mellan väggarna.

Flickan hon pratade med i kundtjänst fortsatte att neka henne sitt efternamn och hon höll på att bli galen. Tydligen så körde tjejen den där psykologiskt nedbrytande stilen när dom upprepar ens förnamn i varje mening dom säger. Vår kund...som fått en paus i sin föning sade en, två, tre slutligen halvskrek hon: SLUTA UPPREPA MITT NAMN HELA TIDEN JAG VET VAD JAG HETER...JAG VILL INTE ATT DU SÄGER MITT NAMN EN GÅNG..NEJ SÄGER JAG JU..INTE EEEEN GÅNG TILL!!!!!!

Sen fortsatte det i hätsk ton tills hon lade på i örat på kundtjänst tjejen :P

Tysnaden efter det var ganska tryckande...tillochmed stereon hade tystnat i ren chock ;) men sen fortsatte hennes frisörska och det blev lite bättre :P

Varför tar man sånt i en salong öppet inför folk? Jag tror hon fick en liten kick av att ha samtalet öppet sådär. Lite obehagligt var det!

Jag är så trött nu att jag dör snart. Skall se ETTTTTTT avsnitt Dexter och sen törna. Har lagt mig kl 01 varenda kväll och ännu senare på helgerna och det går inte an.
Måste nog börja äta järn också -fast jag inte vill. Seeen har jag slarvat med kvällsvitaminerna också...ajajja.

Hoppas hundfan ligger still nu...till och med hans jäkla kloljud mot parketten stör mig just nu.
Jag är en som en uppskruvad fjäder...som om jag har en spyfluga irrandes kring huvudet som jag inte får tag på...och säger nån något kommer jag fräsa :P

Kanske en liten ägglossning på g...vem vet.

Äääääh nu får det fan räcka.

Bah!
Pffft
Kvack
å sånt

Inga kommentarer:

 
Web Analytics