söndag 2 oktober 2011

Japp :P

Jag kan inte kräkas...men ändå kräktes jag på Stationens nya "bar" eller utanför. Efetr att jag hade suttit o kollat på allt och alla med ett öga jättelänge. Kollade jag med 2 så såg jag dubbelt och det var skitjobbigt.

Jag klarar inte alkohol och efter ikväll är det adjö goodbye med det!

Jag trivs inte att vara full. Jag har aldrig gjort det. Nu skall jag sluta låtsas.


Jag klarade det knappt innan operationen och jag klarar det definitivt inte nu efter. Visst man känner sig nykter fortare men full fortare också. Ikväll blev det föööör mycket och det är inte ens kul hur mycket. Jag känner hur hjärnan badar i alkohol. Vidrigt. Fick jag sova och slippa försöka fokusera så skulle det vara guld...men vi var ju ute på "jakt" åt mig.

Tove tycker jag är onormal som inte haft sex sen J och hon ville styra upp det ikväll.

Jag fattar att det FINNS där ute. Men jag tycker att det är så krasst ute på krogen. Jag fattar att jag kan få någon på rygg om jag verkligen vill...men på riktigt...det krävs lite mer än så för mig.

Det är ett moment 22...jag vet at jag aldrig får veta om det FINNS mer ön så om jag inte chansar...men...stön!!!!

NEJ!!!!! Det är inte jag!!! Jag pallar inte!

Hursomhelst...förutom att jag jag var full som ett as och spydde allt vatten jag försökte balansera med...så började jag och Jeanette "tjafsa" på telefon.

Hon hade ångest över en sak och jag sade vad jag tyckte vilket var för alldelles för magstarkt för jag hade redan druckit ett tag och yttrade mig väldigt hårt och okänsligt och sårade henne (när jag bloggade detta inlägg var jag fortfarande full och nu redigerar jag ovanstående 4 rader jag när jag är nykter...vi har snackat om det och nu vill jag bara gråta ännu mer. Jag är inte en snäll människa).

Sen bölade jag i 2 timmar. Det var lite jobbigt! När mina tårar börjar trilla så slutar dom inte direkt heller :P och jag kände att hon valde att se vad jag menade helt fel vilket gjorde mig ledsen. Men tydigen gjorde jag HENNE ledsen också...och då mådde jag kasst så när vi satt på Gary's och drack Mojitos så svalde jag nog mer tårar än rom :P

Störigt när man känner alla krogägare i stan nästan. Man är ju inte anonym nånstans. Apradar och gråtandes. Jag kan höra skvallret redan :P

Skitsamma. Jag är så våldsamt trött, var så äckligt full och så otroligt ledsen över Jeanette-grejjen att det inte gick att få stopp på vattenflödet i mina ögon.

Jag tror hon hade megaångest och ville höra något annat än det jag sade men jag kände verkligen att jag var skyldig att säga det jag sade vilket var vad jag ärligt tyckte.
Konstigt nog har vårt vänskapsförhållande alltid varit byggt på total ärlighet och uttalade åsikter så jag blev ganska ledsen när hon tog det jag tyckte som ett påhopp.

Hursomhelst...jag är ett freak...som inte kan ragga och inte kan vara en bra vän.
Men nykter kan jag vara från och med nu. Inga problem.

Godnatt!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics