lördag 22 oktober 2011

Här sitter jag...

och smaskar på en juleskumtomte med polkasmak. Orginalet är bättre tycker jag.

Det kliar i min hals och jag sitter o fantiserar om att köpa en toaborste (REN) och deep throata GUD SÅ SKÖNT!!!

Idag hände något mysko :) jag vaknade innan klockan och var PIGG :O har ni hört!? Jag gick ju självklart inte upp ;) men det var en intressant upplevelse :P

Jag har inte så mycket att skriva :/

Jag fortsätter att stöta på min rullstolsbundne beundrare (haha vilket dumt ordval...jag menar ju stöta PÅ...inte stöta på) fast dom senaste gångerna har han haft ledsagare som inte fattat att han vill prata med mig och rullar förbi honom i hög fart och eftersom det tar ett tag för honom att bilda meningar så hinner han aldrig säga att han vill stanna upp :P

Jag är en subba :P och vinkar glatt i förbifarten medan hunden hänger i kopplet efter mig för han vill stanna och hälsa på roliga farbrorn :P
God bless ledsagare :)

Men helvete nu måste jag snyta mig igen...orka!!!!!!!!!!!!!!

Miljökontoret gjorde sitt besök här igår :P det gick bra. Den ena av dom var trevlig och avslappnad medan den andra försökte vara James Bond hela tiden och få en att trilla dit på "svåra frågor". SUCK! Det enda dom hade att påpeka var att vi kunde sätta upp fler hyllor i städskrubben.

Kan ni inte bara skriva ett brev nästa gång och säga att ni behöver bidrag för att er Musse Pigg avdelning behöver pengar för att ni skall få löner för att peta er i naveln...då kan vi skicka pengar direkt liksom.

Att vi behöver hyllor i städskrubben är liksom....jag behöver hyllor ute i salongen, jag behöver hyllor hemma, jag behöver en natt med George Clooney...men FÖRST skall jag fixa hyllor i STÄDSKRUBBEN!!!!

Dom berättade glatt att dom skulle till 50 salonger innan jul. Det blir ca 30 minuter besök på varje salong och säkert 1h min per rapport och "handläggning"...bvilket resulterar i att dom får in 61 050 kr på sina små utflykter. Sen har dom ytterligare 100 salonger kvar till nästa år. Matten kan ni ju göra. För att flytta papper på sina skrivbord. SUCK!!!!

Inte kunde dom svara på några miljöfrågor heller. Jag ville veta hur man källsorterar folie som vi använder till slingor. Jag påpekade att jag redan hade ringt deras efterblivna avdelning för att få svar på detta förut men att ingen kunde hjälpa mig då heller. Då såg dom ut som frågetecken båda två. Men vaffan...skall ni ut och KOLLA oss i branschen får ni väl för fan sätta er in i vad som ingår i miljötänket INOM branschen.
Vad ÄR er uppgift liksom?

Jaaaaaaaaja.

Ser fram emot lilal fakturan för ert lilla mysbesök. Det skall bli kul att se hur mycket det kostade er att sitta och knappa in vårt namn och org nummer i en förskriven rapport. Måste ju vara såååå jobbigt och krävande.

Pfft :P

Min näsa kliar nu. Undrar om det hjälper att snorta väteperoxid 12%...känns som att det borde killa störtskönt i näsan.

:P

1 kommentar:

Md-G sa...

Aluminiumfolie, samt aluminiumkopparna från värmeljusen knölas ihop i en lämplig tom aluminiumform och kastas bland... Plåtburkar????

Japp, tydigen har dom en jättefiffig magnet som sorterar ut alumminiumet och plåten för sig.

Jag blev tvungen att kolla upp det där då jag bränner mer värmeljus än en hetrosexuell man kan erkänna, så det blir en hel del tomma värmelljuskoppar hos mig...

Puss på pansinuiten ;D

 
Web Analytics