måndag 31 oktober 2011

Örebro-ynglen :)

Nu är dom här :) dom kom i lördagskväll och vi har hunnit massor sen dess tycker jag.

Första kvällen var det första dom sade när dom kom: McDONALDS....så vi tog en promenad genom ett spritmarinerat Halloweenfestande Uppsala och köpte lite skräpmat. Sen tittade vi på Exosismen av Emily Rose.

Efter det var vi tvungna att kolla Forrest Gump för att få bort alla läskiga djävulsbilder ur våra små huvud innan vi gick och lade oss.

Jag attack-möblerade om mitt gästrum precis innan dom kom och är ganska nöjd med resultatet faktiskt. Det blev mysigt.
Sandra och hennes pojkvän/fästman Mattias sover därinne och jag och min älskade lilla Emelie sover i mitt rum.

I går så åt vi BitterTwitter hotell-frulle (dvs allt jag hade i kylen :P) och sen åkte vi till Gränby och handlade (när Sandra hade fixat klart sitt hår :P hahaha).

Det var kul...vi hittade en hel del prylar både här och där.

När vi kom ut ett par timmar senare och jag skulle öppna min bildörr så fastnade jag i en äcklig brun smet. Någon hade tryckt ut en rejäl klick med chokladsås runt hela handtaget och jag körde in min hand rakt i det.

Jag fick använda ett helt paket med våtservetter för att få bort skiten från bilen och händerna. Jag var skapligt iriiterad just då och kunde inte fatta vem faan som hade gjort så och varför just min bil. Men jag tänkte att det var väl nå jävla Halloweentrick från någon bokstavskombinerad unge och försökte tänka positivt...dom hade iaf inte kladdat in min softtop.

Senare ringde jag Jeanette som var skitintresserad av hur jag hade haft det på Gränby...det VAR ju såklart en bokstavskombinerad person...dock en VUX
EN sådan som hade gjort det. Jeanette och Micke hade sett min bil på parkeringen tidigare och bestämde sig för att gegga in den åt mig.

Hämden kommer när ni minst anar det och den kommer bli ljuuuv. Ännu ljuvare än när jag lämnade Harrys FULLA bajspåse fastklämd på dina vindrutetorkare mohahahaha.
Just you wait!

Det roligaste jag har sett var när Ubbe och hans bror Thomas höll på att göra pranks med varandra och Thomas (tror jag) hade skottat in Ubbes jobbarbil på parkeringen (eller tvärtom)...den var totalt inmurad av snö som var hårdpackad. Hahaha jag skrattade så jag grät!!! Jag älskar sånt!

När jag hade torkat chokladsåsen av bilen åkte vi hem och lagade mat.
Det blev Lisas Boursin-fyllda helstekta fläskfilé med (den bästa) hasselbackspotatisen (jag nånsin gjort, överjävligt lyckad faktiskt)och bearnaisesås och sallad.

Fläskfilén blev inte riktigt färdig innuti så när jag tog bort tandpetarna som höll ihop den så vällde det ut grynig ostmassa och blod....maträtten fick då genast namnet "klamydiaf***a" varpå alla ynglen vred sig av skratt och illamående. Jag sade att om dom mådde illa nu så skulle dom se vad efterrätten bestod av.
Jag sade att dom skulle få "kletig brunstjärna" till efterrätt hahahaha jag är en stööörd individ :P men dom tycker det är skönt att vara mognare än en 32-åring ;) det bjuder jag på.

Kletig Brunstjärna var en mycket god kladdkaka med chokladgrädde på :P
Klamydakreationen var mycket god när jag väl stekte den lite till :P

Efter maten tittade vi på lite mer film och myste. Sen var jag tvungen att gå och lägga mig eftersom jag jobbade idag. Jag slog på filmen "Exorsisten" åt öngarna som hade tjatat om hur härdade dom var och att dom hade sett Paranormal Activity etc

Vid 6 imorse märkte jag att Emelie inte hade kommit in och lagt sig så jag tittade ut i vardagsrummet och där låg dom alla tätt ihop och sov. Dom hade tydligen tyckt att filmen var obehaglig som fan hehehe.

Idag har jag jobbat och nu är dom här och hänger med mig på jobbet. Dom är så gulliga. Speciellt Sandras pojkvän Mattias. Vilken nallebjörn!!!!! Nu flabbar han åt vad jag skriver!

Puss på skräcknerven

Ps: nu skall jag stänga, lasra några ställen på ungdomarna sen skall vi till nå kinahak för det tycker dom ä kul! Senhem och kolla mer film och gosa med harry :)

pössa

Inga kommentarer:

 
Web Analytics