torsdag 13 oktober 2011

London Baby

Men först skall jag väl skriva att jag var dum nog att ringa pappa igår och fråga hur dagen hade gått och han pratar med den där stämman som gör att jag får fullständig ångest i hela kroppen. Jag hatar honom när han pratar så. Han skulle kunna få fram blod och ångest ur en klump granit. Sån jävla jobbig människa. DET ÄR DU SOM HAR SATT OSS I DEN HÄR SITUATIONEN DITT %&¤@&. Inte bara ditt spel utan sin val, din inredning, dina beslut jag kan hålla på i all evighet.

Jag kom fram till emma vid 23 tror jag. Jääävligt lång resa med tuben då jag satt o glodde på folk. En kille satt och lyssnade på sin iPod och började gråta. Det bara rann...jag ville ge honom en näsduk men han kunde ju flippat om man la sig i så jag höll mig för mig själv.

Det satt en tant mittemot och åt chokladdraperade jordnötter och jag svär jag har aldrig blivit så äcklad nånsin innan. Hon tog en i taget och tuggade och vaje gång hon öppnade munnan hade hon en bajsig sörja som bildade trådar mellan gommen och tungan och sen satt hon och slickade på fingrarna som var ingeggade med smält choklad. Där och då beslöt jag mig för att sluta äta in public :P

Min kusin ringde och berättae vad dom hade kommit fram till och uppriktigt sagt så äcklar dom mig.
Deras "dom" var att jag skulle respektera min pappa och bita ihop och säga upp mig annars. För annars skulle jag vara ansvarig för hans död.

Tack för stödet då! Det är sista gången jag involverar min jävla släkt i något beslut. INFACT...jag ser inte att vi har något gemensamt alls. Fattr inte varför ni är här. Ni vill ju inte integrera er eller se något från den svenska sidan alls. Familj och "heder" babblar ni om. KYSS MIG I RÖVEN! Det är inte heder att.....

Äh!

Men det är fine. Jag har som sagt inget gemensamt med dom ändå. Detta bekräftade bara för mig att jag inte behöver dom.

Jag skall ta ett möte med banken och kolla om jag kan ta lån och köpa ut pappa nu. Får jag inte det så får vi se vad jag gör.

Fick en känsla när jag satt på tuben igår av att jag kan fan ta vägen var faan jag vill egentligen. Går det åt helvete kan jag åka till USA eller England eller tom Irland och börja från noll...hyra nått jävla hak och börja jobba på ICA (motsvarigheten iaf).

Jag är besviken på pappas familj men egentligen inte förvånad. Det är ju inte utan anledning som en människa kan tillåtas tänka som pappa gör...för att det accepterats och sopats under mattan i så många år...av en hel kultur.

Irak må ha vackra saker och människor men dom har ett uppknullat sätt att se på hierarki inom familjen, respekt och annat. Detta är MIN egen personliga åsikt och har nåpgon ett problem med det så kan dom skriva till www.snällakyssminrumpa.nu

Störst, högljuddast och hotfullast går först.
Hetsigt temperament och förtryckaråsikter. Helst skall EN person bestämma hur världen är och ingen annan får ens ta reda på något annat.
Försöker du ens uppleva något annat än vad den personen säger för att kunna bilda din egen åsikt så är du olojal, slynig eller något annat liknande.

Påminner det om någon som hittat i en jordkällare och sen dinglade i en galge? Han tog det bara några dimensioner längre...gruntankegången är densamma.
Mitt ord är din lag...du har inga andra möjligheter.

Det genomsyrar förressten fakking tillvaron för många om inte nästan alla irakiska familjer också.
Visst finns det kärlek och roligt och kul och mat och dans och kläder och baklawa och nypa i kinderna......men såfort någon vänder sig mot strömmen.....ooooojojoj.

Många av er vet att det jag säger är sant. Jag orkar inte skriva mer om det nu...jag har säkert retat upp flera av er med det jag skrivit hittills...men guess what....så här känner jag just nu och jag är skitförbannad!

Jag är uppvuxen i Sverige med logiska lösningar på saker och praktiskt tänkande och styrs inte av religion eller unkna livssyner på hur man skall föra sig.

OCH DET STÅR JAG FÖR!!!

Nu skall jag ut och shoppa tills jag dör.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics