torsdag 6 oktober 2011

Spåttifaj

Jag glömmer lyssna på det när jag är hemma.

Jag tar det från början....

Jag köpte märgben åt Harpan på ICA för jag tänkte han kunde få vara riktigt hundig och gnaga på det.
Jag glömde att jag hatar hans jävla smaskljud...jag vet inte om jag tänkte att han skulle äta märgbenet lite fint genom ett sugrör men det var ett jävla slafsande och slickande och smaskande.

Vet inte om det har med min operation att göra att jag är kräsnare med mat och dofter för utöver det faktum att det luktar slakteriavfall...ni vet den där äckliga sötäckliga snuskdoften som det luktar hos slaktare...köttfett...uäck...det känns faktiskt som om det springer små kackerlackor utmed min ryggrad just nu...

UTÖVER den vidriga lukten av märgbenet så får ljuden han åstadkommer mig att tänka på Eddie Murphys roll som den äckliga mormodern i "Nutty Professor/Galna Professorn" om hon skulle få oralsex......så....asså jag äcklade sönder mig själv med den liknelsen ...måste andas lite...*djupa andetag*

Då kom jag på att enda sättet att överleva detta, för jag har inte hjärta att ta det ifrån honom (jag skall bara slänga dom andra 3 jag frusit in...never again) är att sätta på skithög musik så jag slipper höra för han envisas med att ligga så nära han bara kan.

Mitt hår står rakt upp på huvudet...jag känner hur varenda hårstrå reser sig och svajar när rysningarna avlöser varandra.

Jag är fesmagad. Det har jag nog alltid varit. När jag såg 2 girls 1 cup så kräktes jag (låtsas inte att ni inte sett den :P...den gick runt på folks mobiler som en jävla könssjukdom på Irland när jag bodde där) eller om någon kräks, hostar slem etc U get the picture. Det var lika bra att jag lämnade sjuksköterske yrket för jag var kass!!!

-jahaaaaaa du vill att jag skall suga bort slemmet från din tracheostomi och sen tar vi ett rutinprov på det för att se om du har bakterier i det...jag vänta jag skall bara huäck...hhhhhuuuugh....äääääh...jag ska...uuuuuuuhhhck...*gurgel*...

-åh tack ett bäcken fullt med c-dif diarré (en djävulsk tarmbakterie)...ja visst kan jag kolla hur stor vätskeförlusten blev för patienten...kan jag kaskadspy först bara? Inte? Ooops...försent!

Det värsta var egentligen cystor...sebaciösa (?) cystor. Det är talgkörtlar som fått damp och blivit stora och infekterade. När man skall evakuera sådana spricker dom ofta om inte kirurgen lyckas få ut dom intakta. Tänk...hårdlagrad grevé som legat i en gammal mans strumpa som han förvarat där solen inte skiner ofta...sen blandar du in surströmming och låter det jäsa ihop.
Vi brukade kleta en kemisk smet under näsan som luktade jättestarkt för att inte känna lukten men den penetrerar ALLT.

Jag kunde inte ens andas genom munnen för då kändes det som jag drog in sånna partiklar genom munnen och det gick INTE. Så jag brukade försöka andas genom öronen...det gick sådär ;P

Hur faan kom jag in på detta? Min störda brolla brukar ÄÄÄLSKA när jag berättar sköterske historier :P ju läskigare och bakteriefylldare desto bättre.
Men ni är inte som han va? ;)

(inte många är det ;) hahaha)

Ett problem med jycken är att han grymtar när han slaskar i sig benet...han låter som en gris som snarkar samtidigt som han vältrar i sig benet...nääää asså..nu har han fått leka rovdjur i 1 timme...nu står jag inte ut längre :P

Idag sa Ege en rolig grej...haha...Lale's farbror (aka snyggve för han är snygg) hade gett henne choklad och Ege är hårdemot att hon får socker så vi diskuterade detta. Hon sade att Lale hade haft choklad i hela ansiktet.
Jag frågade henne hur hon visste det? Hahahahahahahahaha.....(hon skrattade faktiskt lite åt det även om det var lägre än Glocalnet).

Bella...jag kan förklara...Lale är mulatt och har brun hy...choklad är brunt. Hur såg man att hon hade choklad i ansiktet när båda är bruna? ;) (jag vet att du hajjade jag måste bara mobbas lite :P...och jag vet att Lina garvar nu ;) hahahah)

WAAAOW...nu har jag nog minusberikat era liv lite...dvs...jag har stulit flera minuter av ert liv igen med skiiiiiiiiiiitsnack :P

Suckers...can't touch this...STOP! Hammertime!!


;)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics