söndag 2 oktober 2011

Mmhh

Jag har haft ett konstigt dygn :P

Det blev intensivt. Slutade jobbet i fredags och sen stannade jag kvar och städade salongen. Jag dammsög och moppade hela kåken (utom köket och tvättstugan).

Efter det knallade jag hem och gick ut med hunden. Jag hade egentligen tänkt att jag skulle sova eftersom jag skulle köra mamma till flygplatsen efter midnatt men jag satt uppe och surfade och halvtittade på VBÅ ist.

Sen gick jag och Harry till mamma och hjälpte henne att bära ner väskor till bilen. Hon hade 4 st kappsäckar á 30 kg och 3 feta handbagage á 8kg. Det var tuuungt! Hon skulel ju bara ha en av varje men jag skulle ju köra dom andra till nästa flyg kl 10.30 nästa morgon så det var lika bra att bära ner väskorna nu tyckte jag.

Mamma har kommit på ett system..hon bjuder folk på resan och uppehälle nere i Alanya mot att dom kånkar typ 28kg packning åt henne och har 2 kg själva :P Fräckt men smart. Nu har hon ett helt bohag där nere, vilket betyder att mitt gamla flickrum kanske kan bli beboerligt igen snart :P
Det har bytt namn från *insert my real name*'s rum till "turkrummet" för hon har hamstrat möbler, lampor, sängkläder, prydnadssaker, köksgeråd etc där i snart 3 år i väntan på den här lägenheten...stackarn :P

Men jag har saknat mitt rum faktiskt! Hur gammal man än blir så känne ran sig lite raderad när ens "gamla" rum försvinner...iaf jag :P

Hursom helst...sen när jag kom vid 1.30 så gick jag ju inte och lade mig som en smart människa hade gjort utan jag satt uppe och tittade på film etc till nästan kl 4. Sen var det upp och hoppa kl 9 för att köra bror och gamlingarna till flyget.
Jag fickhämta bror, sen åka till mammas lägenhet och hämta mer packning som vi hade glömt och sen till gamlingarna...lite hattigt men sen kom vi iväg till Arlanda tillslut.

Bror hade fått för sig att det definitivt var en gräns på 20kg och mamma hade packat 30 i alla väskorna för det har varit 30 alla gånger hon har flugit innan. Så han var på helspänn för han hade inga pengar att pröjsa för 30 kg extra. När han var påp helspänn så blev jag det med och kunde inte riktigt slappna av förrän han ringde och sa att allt hade gått kanon och att det faktiskt var 30 kg som gällde.

På vägen hem var det körkort och nykterhetskontroll som jag såklart klarade :P tur att dom inte kollade det IDAG :P

Sen åkte jag till ett par affärer och handlade bla ÖoB som jag aldrig åker till annars men dom hade billiga Naturdietdrycker..dom färdigblandade så jag köpte på mig lite och några grisknorrar till Harry. Han älskar dom :P

Efter det var det hem och städa innan Tove skulle komma. Mitt i städningen var jag tvungen att dra till salongen och stänga och på vägen hem träffade jag Tove som var på väg hem till mig.

Vi knatade hem och satt och babblade lite i soffan. Vi bestämde oss för att ha en hemmakväll UTAN utgång men allteftersom eftermiddagen övergick i kväll och vinet började verka så tyckte Tove att det vore kul att gå ut ändå.

Vi tonade mitt hår och sen gjorde vi oss i ordning. Under tiden ringde Jeanette och då var jag ganska tankad och det slutade väl sådär. Hon hade ångest och jag hjälpte inte till...fast det var det enda jag ville och försökte göra.

Jag kan inte förklara det annat än att det var helt stört vad inkapabel man är på känslor när man är berusad. Nu fattar jag varför Jonas a) hade sån ångest dagen efter och b) alltid låtsades om att han inte kunde minnas vad som sagts kvällen innan.

Jag har alltid varit den som är nyktrast och lyssnat på andra när dom fyllepratar och skall lösa problem...jag har ALDRIG varit den påverkade som pratat med en nykter person.

Vilken jävla ågren jag hade i morse. Och vilken ågren jag fick när vi pratade senare idag. Jag visste vad jag ville uppnå och vad jag ville säga henne men jag hade misslyckats kapitalt och varit sarkastisk och snärtig och intensiv.

Inte särskilt stolt tjej som skriver detta men jag skall ge en sanningsenlig bild av hur jag är...då måste jag ju visa det jag inte gillar också.

Det är första gången jag har ett "tjaffs" påverkad och blir "snéfull" och det skrämde skiten ur mig.

Resten av kvällen blev ganska konstig efter det. Jag blev så upprörd över hur ledsen Jeanette hade blivit och hur fel jag hade haft att tårarna bara rann och rann.

Tove och jag gick ner på Gary's och tog en Mojito (som var så stark att jag tror jag brände flimmerhåren på hela kroppen :P) och jag grät och skrattade om vartannat. Så jävla misslyckat när ägaren och Gary satt och tittade och undrade varför jag betedde mig som en jävla Amy Winehouse som snétänt....så efter Mojiton så drog vi vidare. Då hade tårarna torkat men ögonen var väl sådär snygga :P

Vi vinglade vidare till Stationen för att hälsa på Ullis och Vickan som var där. Hällde i mig lite mer drinkar och blev allvarligt på pickalurven...så pass att jag fick sitta och knipa ihop ena ögat för att inte se dubbelt. När det händer så vet jag att det har gått käpprätt åt helvete. Så när Tove skulle köpa mer drinkar tog jag det smarta valet att dra en vatten.

Vi gick ut och satte oss och Tove chattrade med allt och alla runtomkring men eftersom jag hade ETT söndergråtet öga öppet och såg allmänt pling ut när jag gick och knep ihop det andra...så satte jag mig en bit bort och försökte fokusera på vattenintaget.

Dock blev det ganska snart klart förmig att vattnet inte trivdes i min kropp. Designermagsäcken var heligt förbannad över att jag torterade den med en massa sprit och revolterade genom att skjuta tillbaka vattnet i samma rikning som det hade kommit in. Lyckligtvis hann jag gå undan lite men det kändes väl sådär moget att stå och gödsla buskagen vid stationen som en annan 14-åring.

Raggning den kvällen var liksom out of the question. Jag försökte inte ens.
Tove blev lite nervo när jag började återvinna mitt vatten för tekniskt sett KAN vi inte kräkas efter operationen...men små mängder man JUST fått i sig KAN man tydligen få upp.

Vi vinglade vidare till Oconnors där jag satte mig inne på kontoret hos min polare som äger stället. Tove fortsatte sin sociala bana ute i baren medan jag kollade ut till henne då och då.

Jag fick lite käk i mig vilket hjälpte nykterhetsprocessen en del på vägen och efter nån timme ragglade vi hem. IGEN stannade jag uppe alltför sent och glömde HELT bort att jag borde äta något litet innan jag gick o lade mig eftersom vi får blodsockerfall när vi dricker. Jag tryckte i mig 2 resorb och vatten dock.

Slocknade i nånslags mardrömmar om tjaffset med Jeanette och hjärtklappning (som jag aaaalltid får när jag druckit för mycket och alkoholen bryts ner) och vaknade helt yrvaket kl 5 och trodde min blåsa hade exploderat...som tur var hade den inte det och jag hann vakna innan ;) resorb var ingen bra idé :P Huvudet dunkade som en kyrkklocka och jag kände mig helt svimmfärdig.

Jag klämde motvilligt en halv brödbit och lite mjölk med en värktablett och somnade om. Tove kikade in vid 9 och sa hejdå, för hon skulle på ett möte. Jag vet inte om jag var särskilt sammanhängande..sen slocknade jag i en total dimma och vaknade fammåt 13 när Ullis och dotter ville komma förbi.

Sen var dom här ett tag och fikade medan jag satt o svajjade med en kopp te i ena handen och en cola light i andra :P

Dom skulle på stan lite till och sen ville dom komma tillbaka och kolla kläder som jag inte kan ha längre. Sara ville ha sånt som jag helt enkelt inte använde längre och Ullis ville ha sånt som kanske var för stort nu etc.

Så efter en skön hundpromenad i höstsolen knatade jag ner i källaren och hämtade hela högen med överblivna kläder och när dom kom tillbaka hade jag sorterat bort en massa så dom bara kunde välja och vraka. Jag tror dom tog varenda plagg jag hade lagt fram vilket var skiiiitkul. Jag blev av med en stooor svart sopsäck med saker och dom blev jätteglada!! Gud så skönt!

Under tiden ringde jag jeanette och vi snackade igenom allt och det kändes bättre. Sen kollade jag, Ullis och Sara på Grown Ups igen för jag tycker den är så klockren. Jag har sett den 3 ggr nu på sista månaden.
Jag kollar aldrig om filmer...absolut inte inom en månad heller...men jag tänker fan se den igen innan jag lämnar tillbaka den. JAG ÄLSKAR DEN!!! Det är så sköna karaktärer och deras konstanta skämtande och halvmobbande är så jävla kul och likt hur jag och mina vänner håller på.

Jag dör av skratt när dom mobbar Rob Schneider för att han säger Maize. Hahahah.

Vi köpte pizza för Ullis älskar pizzerian i mitt hus. Dom knäcker faktiskt. Nu kommer jag få äta pizza hela veckan :P God bless kylskåp.

Efter det ville Jeanette att vi skulle hänga men jag tyckte det var jobbigt för jag skämdes. men hon talade mig tillrätta och sa att alla gör bloopers ibland och berättade om en massa saker hon hade sagt och gjort som hon hade mått dåligt över...så jag åkte dit ett tag och nu känns det bra igen.

Nu orkar jag fan inte skriva mer...jag har skrivit spaltmeter fö fan :P förlåt.

Kom hem vid 22 och sen desshar jag typ skrivit detta och surfat lite. Harry snarkar som ett vildsvin här bredvid och jag börjar längta efter kudden själv.

Är som vanligt ganska slut ;)

Ps: jag provade Tove jeans igår...dom var stl 30 i midjan och jag kunde ha dom!!!! Okej det var tajt satan men jag kunde ha dom!!!!

Jag har aaaaaldrig...inte ens när jag var liten kunnat ha 30-jeans. STÖRT!!! KUUUUL!
Det är overkligt att klä på mig saker jag haft i säkert 15 år och bara tittat på. Jag vet inte varför jag behållit dom men jag är glad nu att jag gjort det.
Det är liksom mer speciellt att kunna ha något man VET inte har ens varit i närheten av att passa och man har PROVAT för flera år sedan...som plötsligt är lagom eller förstort.

Man måste nypa sig i armen faktiskt.

Nu MÅSTE jag sluta den här käsnlomässiga orddiarrén.

God love ye som dom säger på Irland när man gjort något som krävt mycket styrka eller ansträngning...God love ye för att ni orkar läsa min skit ;P

Nu skall psykfallet sova!

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Jag kan inte annat än säga TACK!!!!!
En super eftermiddag som gjorde mig och dottern överlyckliga!!
puss

 
Web Analytics