torsdag 10 juni 2010

Hehehe :P

Stackars Wellas representant :P

Vi har pengar innestående som vi har tjatat om att få tillbaka i fan snart ett halvår. Dom försöker och betalningen studsar tillbaka men dom ringer aldrig oss och berätta hur det går därför har det tagit så lång tid.

Pappa har fått damp på just detta och imorse ringde han och frågade vad som hade hänt nu senast.
Han muttrade ngt om att skälla ut dom och bla bla bla...jag sa: skäll inte ut det hjälper inte.
Ring och förklara att du är irriterad på det här nu och var bestämd bara.

10 minuter senare kommer vår Wella-kille in med telefonen 20 cm från huvudet och mossgrön i ansiktet och jag (och alla andra i salongen) hör min pappas stämma EKA mellan väggarna genom hans iPhone :P
Vad bra att han inte blev arg då :P hehe.

Fönstersnubbarna har fuckat upp vår snygga expoxyfärg i fönstret när dom bytte rutor :( så jag måste ringa hyresvärden och kolla vem som står för det. Kan ngt bara gå smärtfritt ngn gång?

Mormor skall deporteras till norrland i 9 dagar och jag skall ha semester under tiden :D Jag kanske tillochmed unnar mig att dumpa ut hunden på pensionat en del av tiden för att uppleva RIKTIG frihet :D

Jag har grejjat hennes Apo-dos (för er som inte vet så är det en helt underbar uppfinning av apoteket där dom gör påsar med alla hennes doser av medicin, som sitter på en rulle med datum ,namn och klockslag dom skall ges! Sååå underbart. Inga fler jävla dosetter eller kartor). Hennes nuvarande rulle skulle ta slut under norrlandsvistelsen men omman ringer apoteket i tid såp skickar dom påsarna till önskat aptek inom Sverige så man kan hämta ut dom där. Så jag har beställt dom till Gällivare...så mommon o kussen kan hämta dom där nästa vecka. KANON!!

Vi har det så jääähävla bra i Sverige.

Igår kväll fick jag ett gulligt sms av min granne Henrik som kommer och hälsar på sin far som bor i mitt hus. Han bor i Dalarna annars och det är alltid kul när han kommer å hälsar på. Det stog: vill mottagaren till detta sms ha en förtidig födelsedagsmiddag ikväll?
Han hade lagat deep fried chicken (typ KFC fast godare) :D själv!! Jag var megaimpad :) jättegott. Sen kollade vi på Crank (en ganska rolig men hetsig film) och åt glass. Mysig kväll tycker jag, perfekt födelsedagspresent. Tack Henjick!

Han morsa (som jag aldrig träffat) kallar mig "cougarn" (hahaha) för jag är snart 31 och lelle Henke är blott 20 ;) men han är rätt cool (läs bitter och sarkastisk) för han är som the bittertwitter och skulle kunna vara typ 35 pga sitt tankesätt. Så jag måste ju kalla honom mitt lilla lammkött då för att kontra :P Nu sitter han nog framför sin dator och rodnar och hatar mig för att jag berättade det haha.

Nu skall jag gå o sätta mig i salongen och jobba lite....eller nått!!

Jag har skrivit alla mina journaler :D *STOLT* som jag tjatat om i 100 år nu. Äntligen!

Puss o kram o sånt

1 kommentar:

Anonym sa...

Duktig tjej som gjort undan journalerna! Och du som Cougar... hmm, JAPP, det är du det! Kram B

 
Web Analytics