måndag 7 juni 2010

Oh my effin' GOD!!

Råkade kolla på en såndär reality show. Nåra jävla freaks är inlåsta i en garderob och skall sy kläder...som project runway fast minus ULTRABÖGEN som kommer med lillfingret i vädret och dömmer ut deras kläder :P eller han kanske var med men jag var tvungen att byta kanyl (:P) när jag hörde kärringarna käbbla. Jag står numer inte ut med kacklande fruntimmer (eller karlar som låter som kacklande fruntimmer, läs lillebror :P (ibland)).

Varför är kvinnor så rabiata (jo jag vet att det kommer ur fingertopparna på ett fruntimmer som har en gnällig blogg som heter BitterTwitter)? MEN...jag skriver det hellre och om någon VILL så kan dom läsa det. Kvinnor som bråkar, tjattrar, hugger varandra i ryggen är så oattraktiva! Jag läste en bok en gång där det fanns ett asbra uttryck: -she looked like a slapped arse! Kan ni se det framför er? Det kan jag.. sådäringa upprörd/ tillsmälld, rödkindad (hähä) och allmänt ful :P

Snubbar är mycket bättre. Det är så här: -ÖH! *smack* -jag skall döda dig din jävel! *färdigt*! I love it!

Tjejer håller på och går igenom hela ljudfrekvensspektrat...låter som den där testbilden som fanns när man var liten...fast inte i lika harmonisk ordning. Usch!

Ja ja..nog om det! Håll käften din jävel *smack*

Nu skall jag titta på Grays anatomy från förra veckan. Jag är leeeeeeeeeeedig imöra. Eller...jag är ledig till 13 då jag har tvingat min far att ta ut mig på lunch (under hot om att vägra göra klart pappersarbetet till revisorn...he is lost without me ;) ) sen skall vi: GÖRA KLART PAPPERSARBETET TILL REVISORN. Jävligt otippat är, att vi skall på kinarestaurang :P

För er som inte vet så äääääääääääääääääääääääääälskar min pappa kinesisko...jag menar Kina ;) och under åren efter mina paranger skilde sig så bodde han praktiskt taget på en av (dom många) kinarestaurangerna här i stan.
Lunch och middag i flera års tid. Att bli igenkänd på sin lokala kinarestaurang är PONDUS för pappa.
Han har lärt sig kinesiska utantill (han kan inte mitt personnummer to save his life) och ser tillochmed ut som en kines (snurre sprätt kines) när han skrattar (ni vet att jag har rätt).

Så jag är väl delvis kines numer :P min bror och jag brukade sucka bedrövat när pappa skulle bjuda oss på födelsedagsmiddagar ute: "vad som helst utom kina pappa?"
Då trodde han att man bara ville gå till en annan kinalestulang :P ist för den vanliga. Vilket man fick göra "undercover" isf för man är sin kinlestulang TROGEN *japp*

Annars då? Jo jag är en dålig vän (fast det visste jag iof redan). men jag har fått det bekräftat igen. Folk skickar sms...och jag svarar inte alltid direkt varpå jag glömmer det. Nu hade jag glömt det 2 ggr (vad jag minns...att jag har glömt...?! :P). Men ist för att fokusera på alla 396 000 sms som jag HAR svarat på så blir det sura miner och gliringar. Skriv ett till sms då? Eller ring. Sms är inte livsbindande...människor kan glömma. Inte lika lätt att glömma missade samtal.

Om man har pratat alla sina innersta tankar med folk och dom VET hur högt man håller dom sitt hjärta...och plötsligt glömmer svara...så är det ju synd om dom antar att man skiter i dom helt eller dissar dom. Varför inte anta att man har mycket att göra och skriva typ: hör av dig när du kan, ist för att koka ihop.

Aja...jag är inte så så jag kanske är lite okänslig. Vad vet jag.

Nu skall jag kolla på Grays Anatomy...jag TROR inte jag har glömt svara på några sms idag...bäst jag kollar :O

Puss på korsryggen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics