lördag 19 juni 2010

Midnatt råder..tyst det är i huset...

Sköönt!

Hahaha sitter o kollar Hairspray...skön. Hon hotas att bli utsparkad från skolan för hårstorleken :P tur att dom inte sa det till mig...fyfaan så mitt hår växte när jag var yngre. Klasskortet i 5an...litet huvud, litet huvud, normalt huvud, Jackson 5+Diana Ross+larry King, normalt huvud, litet huvud...gissa var jag stog :P

Idag var jag lite sür på mina föräldrar. Men när det kommer till kritan gäller det för mig att bara bita ihop o skippa skulden och säga nej. Men det är förbannat svårt!

Trodde inte att KBT'n åstadkom så mycket, men det ger mig mer jävlaranamma...
Jag tänker efter: gör det här mig glad? Gör det här mig frustrerad så att jag mår dåligt efteråt/under tiden?
Skönt att kunan tänka så och ta beslut därefter!!
Ni borde också identifiera era känslomässiga mönster o fallgropar om ni ointe gör det redan.
Jävligt klurigt, men så coolt för man regerar ofta på autopilot...jag får ofta gå tillbaka och säga: vänta nu..nej jag kan inte förresten. Eller kan o kan...jag VILL inte! Jag SKA inte.
Men jag kommer närmre och närmre att lära mig känna igen var fällorna ligger.

Dom ritade upp 4 fält. På dom två översta står + och - och på dom två undre står det "nu" och "framtiden". Lite snabbt sätter man in situationen i det mönstret och ser om det är bra nu o dåligt sen eller bra nu o bra sen eller tvärsom. Sen får man utvärdera om det beslut man tar funkar bra. Jag tycker det är intressant!

Jag åkte o handlade. Det var ganska skönt faktiskt. Annars brukar jag åka o handla i 180 och spotta o svära hela vägen. Nu körde jag till kvantum i 40 km/h och njöt.
Dom som känner mig vet att den hastigheten inte används särskilt ofta...så det var ovanligt. Vädret var magiskt...mellan regnoväder med en stark sol som lyste upp himlen i krutgrått.
Sen blev det kolsvart och regnet kom...men inte så tungt som jag trodde för det blev verkligen kolsvart ute :O

Jag tar tillbaka vad jag skrev om min lilla hund igår :/ visst är han dum :P men jag älskar honom stenhårt :P lilla skittroll!

Ikväll satte jag mig o kollade på slutet av bröllopskonserten för Viktoria och Daniel. jag hade NOLL planer på att gråta. NOLL!

Så kom ett gäng sångkunniga damer upp på scenen och sjöng...fan jag minns inte låten men jag började bli tjock i halsen...sen kom barnkören...jag tänkte cheeeezyyyyy...tills en liten kille går fram tar Viktorias hand, ser henne i ögonen och sjunger JÄTTEVACKERT bara för henne, inte ett spår av nervositet.
Hans mamma lär vara den stoltaste mamman i Svea rike!! Sen kom en liten tjej och sjöng för Daniel. Det var en mycket rolig text och jag satt och snörvlade och grät och skrattade, snorade och hickade.
Harry tittade på mig med en min som antydde att det här beteendet var ganska förvirrande och inte särskilt poppis och han visste inte riktigt var han skulle ta vägen :P hahaha.
Både djur och man...såklart han inte fattade nåt :P

Jag såg bara en liten del av konserten men jag blev helt betuttad i dom som arrangerat den. Det var så fint! Sån kärlek bakom! Hoppas det går i repris så jag kan se hela...kanske utan att böla den här gången men jag tvivlar stenhårt på att jag lyckas!

Jag hade inte tänkt se bröllopet egentligen men efter ikväll måste jag bara!!! Fast jag vete fan om jag tänker va upp kl 8 då tv4 börjar basunera ut sin bevakning. Stackars Viktoria..undrar om hon sover ngt i natt. Jag tvivlar på det. Tycker synd om henne som exponeras såhär. Ett bröllop är tillräckligt nervöst som det är och deras har tjatats om hur länge som helst. Nog om det...fan jag är ju inte Tarras Wahlberg direkt...:p

Jag har blivit en sån liten patriot på senaste tiden. Hjärtat klappar blågult så in i norden (vitsigt va :P :P)

Ojoj..nu blir det nattsvammel här.

Bäst att avsluta nu :P

Lycka till Viktoria och Daniel..hoppas verkligen att ni orkar med all uppståndelse. Dom flesta karlar hade dragit vid blotta tanken. Undrar hur mycket valium dom har pulat i karlstackaren? Fyy :P

Puss på er alla...hörs imorrn :D

Inga kommentarer:

 
Web Analytics