onsdag 16 juni 2010

Nobody knows it but me...

Tony Rich project...så vacker låt! Den är min soundtrack nu. Lyssnar på min "lugna" lista på spotify. Mmmm Everything but the girl, Def Leppard, Lonestar mfl...kääärlek (eller förlorad kärlek :P).

Sitter här i mitt sommarkök i trosor och linne (!!) ingen hemtjänst :P så man kan relalalaxxa. Alla fönster och balkongdörren är öppen, det fläktar..solen har tagit en paus bakom ett moln..nu kommer purple rain med prince.
Älskar sånna här dagar. Musik är nog det enda som gör att jag riktigt kan slappna av. Ändå känner jag aldrig att jag har utrymme för att lyssna på det nuförtiden.
När jag gör det behöver jag inte tänka på småätande, ful, fet, whatever. Jag sjunger med och slappnar av. Älskar att va hemma själv o lyssna på musik. HÖGT!!

På förmiddagen var jag hos Jeanette och solade och badade lite. Jag är förkyld så jag tog det lugnt men det gjorde gott!!
Det är sån skön känsla att hemmet kommer vara precis som JAG lämnade det. JAG städar...JAG stökar till...det är lättare att ta hand om sin egen skit ;P

Ege och peanut (jag har döpt hennes gryn i magen till det..ibland heter den monnagrin också, för hennes man är afrikan och älskar mannagryn men han uttalar det MOnnagrinn och jag tycker det är så skönt uttal) sov över i går. Så mysigt att kunan erbjuda en riktig säng och ett rum ist för soffan. Kändes toppenbra.

Nu sneglar jag ut på balkongen (jag har den i köket..typ) och där ligger Harry i sommarbrisen och sover på min brassestol medan prince ylar hooohooohoooohooo i slutet på purple rain. Det ser så skönt ut. Det känns som man flyter i luften när man ligger i den (och väger man 10 kg och kan rulla ihop sig sådär som han gör, min lilla sirapskringla) så måste det vara så skönt att somna så. Han ser så trygg ut! Jag älskar honom mer när han sover :P

Nu har jag slutat ta mina ppiller och känner mig redan som en "hormonal whore" som jag o Debbie brukade säga :P man känner av PMSen som man slapp på ppillren. Svullen, äcklig och ful! Kul att va tjej :P inte!
Men av erfarenhet så är minst 5 kg av min övervikt av ppillren.
Nog om det!

Hehe nu lirar Sexy M.F...Prince är en sån cool liten äckelgubbe. Man kan inte titta på honom när han sjunger för då blir man traumatiserad fo life dawg. Det fanns en liten knarkgillande iransk snubbe på stan när jag var liten som trodde han var Fonzie/ prince/ guds gåva till kvinnligheten. Han var också 155cm eller 148 :P och varje gång jag ser prince så tänker jag på Mushtaba haha.

Jag brukade hjälpa till i pappas affär när jag var typ 10. För dom som bodde i muppsala då så var det under Barbaras stohetstid (är ni tillräckligt gamla så vet ni vad jag talar om). Han, hon, det och Mushtaba bodde i samma korridor tror jag. Där uppsala Hotel är i dag. Dom brukade alltid va inne o köpa cigg (vita blend för barbis haha). Det var som att träffa filmstjärnor när man var liten (excentriska människor som man minns med lite starshine runtomkring :P)
Barbara såg ut som pretty woman (bakifrån :P..utan glasögon och med pollenallergi i mina ögon). Sen vände han, hon, det sig i profil och hade mer skäggstubb än Tom Selleck efter 3 timmar.

Mushtaba brukade glida in med sina pilotbrillor och sticka fram pekfingret som en pistol och sade nått filmcitat på helt felaktig engelska med TUNG persisk dialekt (jag minns det inte exakt nu men min farbror kan härma så jag ramlar ihop av skratt).
Han gick alltid runt med en cyklel som han styrde lite kaxigt genom att bara hålla i sadeln. Jag var impad bara av det :P Han kunde nog aldrig cykla på den för han var ju under 150 cm ..kort :P och det var killstång :P

Nu svammlar jag bara men jag är så avslappnad och glad att jag skiter i om det är tråkigt att läsa :P

Jag skall på SATC 2 med Ullis och hennes kompis om en timme. Borde göra mig i ordning. Imorrn skall jag åka till Karlskoga och hälsa på min vän linda och hennes nykläckta dotter Agnes :) sen Örebro på vägen hem :) skall bli kul som fän.

Åh nu är det Alphabet Street! 90-talet var underbart!
Om jag nu blir nucka så skall jag iallafall ha Spotify Premium så jag kan njuta av musik :P det är verkligen en toppenuppfinning!

Äh nu skall jag sminka upp mig o låtsas att jag inte är förkyld och har ögoninflammation längre :P ingen mascaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Puss o kram...och tack (?) eller vad man skall säga för att ni tycker att det är kul att läsa här. Alla jag pratar med har börjat svara: jo jag läste det :P när m,an berättar saker hehehe...så det blir fler å fler som tunar in för att kolla min lilla kneppa vardag :P

1 kommentar:

Anonym sa...

Just loooove you're freaky vardag, tack för att du bjuckar på den ;) kramis bananis B

 
Web Analytics