tisdag 8 juni 2010

Nattsvammel :P killar kan ju hoppa över detta kanske :P...eller alla kanske :P

Grays Anatomy <3
Vilken serie! Jag älskar den!! Jag önskar mig alla avsnitt som någonsin tillverkats av den serien i födelsedagspresent!!!
Allt är som en stor godispåse. Känslor, olycklig kärlek, LIVET!! jag kan inte titta på det utan att få en stor klump i halsen för man känner alltid igen något som händer. I guess Forrest GuUump nailed it with his baaaax of chaaaclets.

Nu skall jag erkänna en sak. Jag tittar på kvinnor. Mycket. Det finns så mycket att kolla på. Hår...bara där kan man sysselsätta sig ett helt liv. Smink, hy, läppar, bröst, benstruktur, käkben, nyckelben, läppar, smycken, tyger, skor, naglar.
Kvinnor är fruktansvärt faschinerande...att titta på.
Det var en scen när Arizona och Callie kysstes...som två amazoner som blåste emot varandra. Så jäkla vackra båda två. Och sen Meredith och tjing tjong som hade bästissamtal i sängen som man bara kan ha med sin bästa tjejkompis. Två helt olika förhållanden men båda så...intima liksom.

Killar är också faschinerande men lets face it, tjejer har fler grejjer :P...eller så är det för att jag är utseendefixerad (mode, hår, kläder, kroppar etc). Det är sällan man går på stan och vrider nacken av sig för att kolla en grabb. Tjejer däremot: var har hon köpt den där, hur faan har hon fått sitt hår sådär, vem har gjort DOM tuttarna :P
Hoppas andra tjejer också kollar in tjejer...annars är jag väl ett freak.

Jag vill inte dela mitt liv med en brud...men nog fan är dom intressanta att kolla på. Nu pratar vi inte små bloggfenomen :P "som ba ja ba och då ba tihihi *fnizz*" utan KVINNOR i alla åldrar och former.

Idag pratade jag med en kvinna. Hon var kurdiska. Rent generellt så kan man nog påstå att hon har kraftiga ansiktsstrukturer jämfört med en späd liten svenska. Men hon var så vacker. Det är en stolthet hon utstrålar. En envishet. Ett mod. Hennes liv har inte varit lätt alla gånger men hon håller ut, kämpar för sig och sina ungar-rakryggad...som så många andra innan henne. Hon är vacker. Det finns ju såklart vackra män med och jag reflekterar över dom med, men hon var så urmoderlig på någotsätt.

Fifan...jag skall nog inte kolla på sånna där serier. Man blir ju knepig i huvudet :P

Det är nog fotografen i mig som lockas fram av skönhet. Det faschinerar mig! Har alltid gjort. Brukade sminka mig när jag var typ 11, i riktigt jävla "days of our lives a'la bo och Hopes bröllop"-smink (hon har ju förfaan cericerosa ögonskugga och samma ögonskugga på kinderna med blå kajal runt ögera!!!) för att sen fotografera mig själv i en massa olika poser och "ointresserade-rockbands-miner". Dessa satt jag sedan och begrundade och funderade på...linjer, ljus, sminket, smyckena...jag hade helt enkelt för mycket tid på den tiden :P

Grays anatomy är vackert filmat...sköna färger..hypnotiserande naturligt smink...det är orättvist att dom ser snygga ut i blåa pjamasar.

Jag har bara ett klagomål. Var är sjuksköterskorna? Inte för att jag vill titta på dom (försök inte jag spelar inte för DET laget :P) jag menar bara: det händer ALDRIG att det står 5 läkare (dom högst uppsatta på hela hospitalet) och fluffar upp patienternas kuddar och lyfter dom från båren till sängen. Inte ens syrrorna gör det förfaan :P
Undersköterskorna är stommen baby! DET är dåligt porträtterat i ALLA sjukhus serier.

INTRESSEKLUBBEN undrar om BitterTwitter har druckit...svaret är nej! detta är anledningen att jag lämnar datorn på jobbet på kvällarna....jag blir cp-filosofisk efter klockan 23.

Sååå...för att jag inte skall skämmas allt för mycket imorrn så skall jag nog sova nu. Jag kommer skämmas ändå :P men hey, ni känner ju mig vid detta laget :P

Piiis

3 kommentarer:

Barbabitch sa...

Hahaha....you and me babe!
Man kan fan tro att Sara e din dotter!Smink hit o smink dit.......
Hon kan väl få gå en kurs hos dig?
Om hon nu ska sminka sig , ska hon göra det ordentligt!
pöööös

Anonym sa...

Hej, (ställer mig upp och håller upp handen)jag heter B..., jag är också en "viewer" ...Håller med helt och hållet, en kille är en kille kanske en snygg kille, men vi, vi har bara mer att titta på helt enkelt! kram B

Karin sa...

Varför sa du inget när du va här. Jag har de 4 första säsongerna i lådan ;) Jag älskar oxå Grååås!!! Underbar serie! Klart man kollar mer på tjejer än killar. Vi har sååå mycket mer ;o) Kjam!

 
Web Analytics