fredag 18 juni 2010

Semester?? Joråsåatte....

Jag har stängt 2 dagar av 4 och erbjöd mig att jobba imorrn för att det är inte schysst att en tjej skall jobba ensam.

Fast sen tog jag mig själv i örat :P och ringde upp pappa o sa att han skall jobba för jag skall kolla på bröllopet med tjejkompisar (att det är hunden och mamma är en annan sak).
Jag tar kontrollen NU över mitt liv. Han och mamma är så vana att jag ställer upp av skuldkänslor att dom inte tvekar en sekund att låta mig. Men det är mitt ansvar när ingen annan gört!

Jag har ceppat ur på mamma idag för hon är så tankspridd och slö i huvudet (och det går ut över mig så att jag måste hoppa in o hjälpa till) och så fort jag får chansen skall jag göra detsamma med pappa.

Dom är katastrofområden. Jag älskar dom högt men ibland undrar jag hur dom kommit så långt som dom har. Jo jag vet varför för dom har otroligt grundliga kunskaper inom sina respektive områden men dom har inte mycket vad jag skulle vilja halla mjukvara :P med det menar jag streetwiseskills/ planering etc. Det roliga är att båda tycker att dom är så professionella och "on the ball" som man bara kan vara.
Och jag är en uppstudsig uppkomling som skall veta hut för jag har minsann inte levt lika länge bla bla bla.

Äh nu skiter jag i allt...jag måste åka o handla.

Men det är själva faan att pappa inte kan respektera att jag har semester (vi har massa papper...kanske det blir påminnelser kanske du kan komma på söndag och göra dom). Nä man blir ju inte alls pressad. Jag skall flytta från stan. Så jag aldrig är i närheten.

Hatar allt just nu.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics