torsdag 4 november 2010

Blogalicious :P

Vilken jävla bajsdag å kosta mycket.

Var ute med Ullan på apoteket. Kom på att mediciner är bra att ha. Högkostnadskortet hade utgått...vad kostade en liten ask mediciner???

Jo 1000 SPÄNN!

Vandrade in på Lindex och köpte lite nödvändiga leggings och livsnödvändiga läppglans och ögonskuggor (jag jag BEHÖVDE 3st läppglans :P och 4 ögonskuggor...och NEJ dom 756st jag har hemma är inte samma nyanser...*suck*)...560 kronor.

Mat nu till helgen för minasmå gäster från örebro...500 spänn....

Min plånbok ligger i ett hörn och blöder som en nybrusten mödomshinna :P

Men men det enda som var onödigt var sminket men det kostade ju BARA ca 300 totalt :P...a girls gotta do what a girls gotta do. Rekommenderar verkligen Maybeline New Yorks nya serie MNY...billigt men bra smink i snygga fräscha färger.

Jag är sminkhora och vet vad jag pratar om (för en gångs skull). Jag har spenderat matpengar, ungdomsbidrag, CSN-pengar både lån och bidrag på smink. Allt från Creme de la Mer till H&M läppglans, Dior till Kanebo...är det bra skit har jag inga begränsingar alls. Så köp för fan! Finns nog inte på alla ställen som säljer Maybelline dock. Detta var på Lindex som sagt. Dom har bytt Viva La Diva till detta. Jaja :P bara ett tips :)

Sååå...nu skall jag på Kina buffé med barnen...tick ticktick...pengarna rusar iväg...fast jag tror det kallas...hmm..hur var det nu? ...livskvalitet? :P bäst jag passar på nu liksom...man kanske dör och vad gör ens pengar då liksom.

Lillebror kan få ärva mina dammråttor Dagny och Fingal. Pengarna skall jag sätta sprätt på innan nästa måndag :D (jag kommer vakna på uppvaket helt utfattig :P).

Men jag är jävligt rik..på läppglans :P

Puss (utan glans...för jag har hört att det är äckligt :P)

En speciell puss till min lilla knyssling..nej vad är vi Dahlia...ja så var det: syssling!! Ja...till min lilla syssling Dahlia som har skitdagar och tycker att min blogg är rolig att läsa då (måste vara för mina dagar är ÄNNU skitigare ;)) så hon mår bättre.

Puss påre iaf.

Inga kommentarer:

 
Web Analytics