tisdag 23 november 2010

Mmm...

3 köttbullar och en halv deciliter rotmos...raaaaap!

Eftersom jag är morbid och älskar att ta ut agraffer (hudhäftar) så vill jag ta mina egna agraffer och tills nyligen så har jag haft en agrafftång hemma. Men nu när jag behöver fanskapet är den borta såklart.

Så jag frågade mamma om hon kunde "låna" hem en från jobbet. Sen blev jag ännu mer entusiastisk och undrade om jag fick komma till hennes jobb (där jag inte varit ännu) och ta ut dom där och träffa folk hon jobbar med.
-"För du har väl berättat för dom vad jag har gjort?". Hon hade berättat för någon syrra som jag känner sen innan men ingen annan. Jag blev förvånad.
Då kläcker den lilla pygmén ur sig:
-"nä, jag tar hem en åsså väntaru sex-sju månader och SEN glider du in där och är skiiiitsmal (försöker låta asblasé)".
Haha...min mamma skäms för min storlek :P det måste ju vara så :P hahaha. Där ser man!
Nej, oroa er inte jag är inte ledsen (detta har hänt för många ggr innan med araberna för att det skall tränga genom min alligatorhud)...jag är mest förvånad över hennes reaktion även om hon försökte låtsas sen att hon skämtade! jo tjena! (skulle jag glida in 6 månader senare och ingen visste hur jag såg ut innan så spelar det ju ingen roll..)

Nu ringde pappa och var kliniskt deprimerad över andra salongens resultat idag. Det fick min nya magsäck att skrumpna och behöva 2 losec till. Man löper stoooor risk för magsår i nya lilla säcken och jag hade hoppats slippa den här känslan.

Rotmoset och kycklingköttbullarna låg ju ju så fint och njöt i sin lilla designpåse...nu sitter dom uppe vid adamsäpplet och ungefär där sitter axlarna och ångestnivån också.

Jag visste innerst inne, att lugnet jag kände i slutet på förra veckan var tillfälligt. Glad att jag passade på att njuta då...för nu har jag ont i magen på det där sättet som bara jag o Dalle kan ha när något är fel.

Någon gång i mitt liv SKALL jag ha det där lugnet permanent!
Det var så skönt!!! Jag kände mig trygg. Allt var harmoni, jag var som i en bubbla. Hoppas det inte dröjer tills jag är död bara...för jag gillade det verkligen :(

Hej lilla designermagsäcken...detta är din nya tillvaro..jag är ledsen att den är som den är men jag skall försöka knapra Losec så du klarar dig.

Det kanske var drogerna som låg kvar i kroppen som orsakade harmonin. Undrar om man kan hitta en narkosmaskin på blocket...då kan man "tap in" när man känner att det blir lite mycket.

Jag VISSTE att pappa bara höll masken när jag var "sjuk"...back to reality *smack*

BitterTwitter is back!

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Jag kanske kan lugna dig med att vi har det lugnt på salongen oxå........det sätter säkert fart på fredag , skall du se! hälsa pappa det!
pöss

 
Web Analytics