tisdag 2 november 2010

Men ååååå.....

vad det är tråkigt att äta små energifattiag soppor.

Nu börjar gnället :P

Jag klarade hela dagen igår men jag var inte med på noterna alls..tjejerna bara tittade på mig och skrattade typ :P

Det DUMMA var att jag sparade sista sopphelvetet att ta hemma efter jobbet. Ingen bra idé...på vägen hem gick jag och fantiserade om OConnors Revbensspjäll...dom är rent ut sagt orgasmiska!!

Sen fantiserade jag om pizza och sen ringde jag Jeanette och gnällde som en TÖNT varpå jag gick hem och tog en såndär måltidsersättningsbar...fick spel och tryckte 2 brödskivor och en halv avokado. FAIL!

Idag...började med en kräkframkallande nutrilette smoothie (apelsin och mjölkprodukter HÖR INTE IHOP!!) som jag fick ner efter 4 kväljningar som sabbade sminket så illa att jag fick tvätta bort det :P

Sen kom lunchskakningarna...då tänkte jag faan jag kan skära ner på intaget och äta en måltid om dagen och resten "milkshakes". Så jag valde sushi. Det gick bra i början...sen kom jag och tänka på vad det var jag åt, när Nathalie sade att det luktade ganska fiskigt om sushin :P ( jo jag vet att sushi är fiskmen det luktar inte alltid så starkt om det).
Efter det blev det väldigt svårt att svälja resterande sushi...laxen var inte fast och fin utan fet o slemmig...uuuäääck...och i misusoppan hade nått jävla plankton dött så det var äckligt med.

Jag brukar alrig prata om mat som äcklig :P vad är detta? Men allvarligt...sånna här milkshakes får en att tappa livslusten på riktigt. Jo jag vet...schysch!

Så efter lunchen fick jag cpryck och gick o köpte en cola light och en bulle..men bullen var degig i mitten..och inte på ett gott sätt utan kletigt och jästigt...men eftersom jag är en duktig flicka så svalde jag :P ;) tolka den som ni vill :P

Så nu äcklas jag av bullar med :P allt är äckligt en jag är ändå hungrig och varje gång jag äter känner jag mig överjäst och äcklig i magen...tom av shaksen. Kan vara så att jag har indianer på väg...det är därför allt är äckligt och blää som en 4-åring.

Blääää

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

blääääääääää.......
håller med....
har aldrig hajjat detta med flytande....
stackare......

Anonym sa...

OK, jag hajar, det är skit tufft, men nu är det ju endast två veckor du skall hålla på? och vad är två veckor av hela livet, sippo nada ingenting. Du fixar det vännen, prova Nutriletts berry smothie, Kaffe eller choklad smaken. Jag tycker de är helt ok. Ring och gnäll, skäll ut en dum kund, spring ett varv och skrik, gör vad som krävs.. men försök göra som farbror Dr sa inför OP, så att det blir bra för dig.. Vill inte behöva oroa mig i onödan, fast det gör jag ändå.. PUSS på vilje styrkan, Bolel

 
Web Analytics