söndag 28 november 2010

Kräks

genom hål man inte brukar kräkas genom.

Idag har det gått åt h e l v e t e med dieten. Jag har inte vant mig vid det här livet. Hade jag det så hade jag haft med mig egen mat och hållit mig til den...och antagligen mått bra.

Tjejfika i Stockholm med mackor och våfflor hos Edge. Naturligtvis måste jag ju prova om jag klarar våfflor. En våffla...

...fick gå och lägga mig på en säng tills rummet slutade snurra och jag slutade svettas. Våfflor går bort.
Samma sak hos mamma kvällen innan, feta ostar...no more :(

Mot slutet av fikat slutar det i en spykaskad på mattan i vardagsrummet då en av ungarna blir sjuk.
Först trodde vi för mycket skräp..men efter 3 spyor till så misstänker vi magsjuka. För sent...försökte skrubba och hjälpa stackars mamman men klarar fortfarande inte spyor...började hulka och kvälja som en mes.
Mattan hos värdinnan var typ bast och enorm och svår att få ren så vi bar in den i badrummet och duschade den.

Mer kräks i bilen på vägen hem. Inte jag utan barnet. Jag hann, dock med någon timmes försening, till damglammiddagen jag var bjjuden på hos Eva. Skaldjursplatå och flödande Champagne. Galet lyxigt, men utan aptit och med ont i magen slutade kvällen med kaskader ur andra ställen än ansiktet, denna gång jag.
Då åt jag ändå bara lite paj och en halv djuphavskrabbklo.

Gick hem till bror efter festen för mor var där med bilen och det var nära. Fick näringsbrist ångest och tvingade bror blanda en proteindrink (han har sånna där gympulver mojänger). Halsade 25g protein i form av cookies and cream smak med låglaktosmjölk. YAKK!

INTE BRA!

Illamående som värsta Finlandsfärjan i blåsigaste oktober :S.
Därefter låg MINST 24 av dom 25grammen protein i toan (sorry lil'bro). Behåller ingenting. Rakt igenom i expressfart.

Sen ville hundfan inte skita på promenaden hem, men dra för kung och fosterland SOM OM han skulle skita...det skulle han. Ibland vill jag vira in kopplet och dänga till honom och släppa ut och dra in igen *repeat*... Men det är ju mitt fel..så det är ingen idé...men jag vill gråta blod. Har verkligen försööökt allt i snart3 år men han koncentrerar sig på allt annat än mig. I don't reallt blame him iof. Det är som han har en magnet i nosen och allt runt omkring utom jag är attraktivt.

:)

Inga kommentarer:

 
Web Analytics