måndag 15 november 2010

Mobilt inlägg

Dvs inlägg från bilen hehe.
Måste bara skriva om hur roliga kurder är. Pappa har ju fixat sin kompis som även är en kund till mig o tillika taxichaffis att köra oss.

Jag känner väl att jag orsakar lite extra jobb för lelle pappa som nu får stänga min salong när jag är borta. Så jag sade att jag lovar att såfort jag kommer hem ska jag iaf gå o stänga..så han behöver bara göra det ett par dagar.

Då slår han ut med armarna o ser ut som om jag sårat honom: -'men gommaaan, vad er jag? Kan jag inte stänga en salåång? Ska jag spela hästar? Inte stänga din salång? Ska jag 'sätt in valfri aktivitet' -och inte stänga min dåtters salång?! Snella gomman...?

Likaså pappas polare. Jag tackar honom för han går upp i ottan o kör oss till stockholm. Han har redan försökt få göra det gratis (av såndär peshmergarespekt för min farsa hehe) men hetsiga diskussioner och många 'sver på min maMMa' senare så har han gått med på ersättning. Hehe.
Hursomhelst, jag tackar såklart för han e så snäll men armgesten kommer igen :p
'-eeey vaddo? Ska jag inte köra min BROORS dåtter? Ska jag ligga o sova? Ska jag inte hjälpa? Ni min slekt fifan...eeey' (okej jag lade till det sista eeey'et haha).

Dom e ba så...'iraqieh' hehe. Så roliga. Mina små kurdpappor... Jag har ca 10 st. Pappas polare...'eey do såm min dåtter, do foshtår? Do vill ha den, jag fixa den! Eeey..'

Hehehe...eey nu ska jag sluta :p men alla som har en irakisk/kurd/arab pappa känner säkert igen stilen, hehe.
'eey, vad är jag? Svensk? Ska jag låtta min dåtter kåmma hem från shukkuset för att stenga salången?!'
Fast han vet att ingen svensk gör så ha ha...snarare tvärtom.
Men han måste säga på det sättet för så är dom hihi. Grandiosa tal o gester.

Nu e vi i stockholm en timme förtidigt :p Min 'ammo' är så ivrig att visa respekt att han stog på gasen hela vägen. Vi ska va där kl 7..hoppas det e öppet tidigare..haha. Jag är TÖRSTIG!

Eeey...

Inga kommentarer:

 
Web Analytics