tisdag 16 november 2010

Karin Boye kanske tyckte att det gjorde ont när knoppara brast...

Hon hade tydligen inte gasfickor från helvetet bakom revbenen efter en gastric bypass...det är en jävligt envis knopp kan jag lova.
Nu kom sköterskan och kopplade upp lite sköna droger så det blev genast svårt att skriva för jag fick en dropplina inkopplad i vänster hand...

Nu fattar jag varför dom vill att man skall andas i den där påsen hela tiden...för det gör så ont just nu att jag slutar andas...det kan ju inte vara bra. Men jag fick just en liten skön coctail av flytande Alvedon och morfin..hoppas det hjälper för jag vill sova....aaaaaaaaaj.

Mina revben håller på att sprängas. Har nog som sagt en luftficka precis bakom revbenen på vänster sida och det tränger och spränger så man vill skrika. Det är såndär värk som man brukar känna som "hjärthugg" ni vet när man inte kan ta ett djupt andetag för det "skär"...precis så fast i flera timmar och starkare.

Jag hade ett mysigt litet morfinrus när jag somnade men det är looong gone nu...nu är klockan snart halv sex och jag har knatat framoch tillbaka i korridoren massor för att få lufthelvetet att nå ringmuskeln om jag säger så :P men den är inte medhjälpsam..luften vill säga.

AJ!

Jag tittar på min mage och underar hur det ser ut därinne nu...ligger resten av min magsäck och sladdrar i ett hörn..man har ingen konstig bula iaf..om något så känns magen plattare..inte den där uppblåstheten i just magsäcken (tjocktarmen UNDER magen är en annan sak...)

För att kunna visualisera i magen så måste dom blåsa upp bukhålan med massor och åter massor av CO2 (koldioxid) och det sticker tyvärr in i tarmarna när dom håller på och bökar och det är därför jag har ooooont nu för det trycker på revbensmuskulaturen som inte är några långa muskler direkt...dom är små tajta ONDA muskler.

Såhär kändes det när jag kvaddade min moppe på Irland...blödningar i revbensmucklera...ont!

Tror jag skall ta några vändor till i korridoren..ca 35...och hjula sista 3 varven...bara det släpper där till vänster. Precis under hjärtat.

Aaah nu kom sköterskan förbi och skall hänga mitt Perfalgan.

Nä men en liten prommis kanske...det börjar röra sig lite och jag har tom rapat ut lite. Mysigt...jag vet...men sån är ju jag :P det vet ni ju redan ;)

Hoppas ni ligger och sover sött i era sängar.

Puss på gasblåsan

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

ja......jag om någon vet hur du har det......detta hr jag haft till o från ett par-tre månader nu.......
Kryyyya på dig.
puss

Anonym sa...

Hoppas luften har gått ur dig.. jag menar.. asch du vet! Hoppas det är bättre! bra att allt gått som de ska och att du får komma hem snart. Kram på re´ Bolel

 
Web Analytics