fredag 26 november 2010

Stört..

...att JAG...aptitmoster nummer ett, inte vill äta. Att jag beteer mig som en jävla anorektiker.

Åt min lilla gröt o mådde ju bra. Skulle äta pyttipanna med lite hackat ägg på. Pallade med nöd och näppe en halv liiiiten assiett för det högg i magen.

Sen gick jag på stan och var tvungen att hålla andan när jag gick förbi munkgubben för jag mådde illa av lukten. Jag hade planerat att fria till honom bara för att få in en fet liten fot i munkbranschen innan operationen. Äta mig genom munkbranschen. Dom är himmelska.

Inte nu längre!

Sen gick jag runt och tänkte på hur proteinfakkingfattigt allt är och att det är slöseri med tid att äta och då hade jag ingen lust att äta alls.
Alltså åt jag inget mellanmål för jag hittade ingen färdig glödande grill att grilla ett fakking proteinstint vildsvin på så jag blev på trotshumör. Gick till pappa och gnällde över att jag inte orkar äta...satt (halvlåg..så matt) o pratade med min älskling Dalle som fick mig att tänka i bra matbanor igen så att jag gick hem och åt middag. Älskar dig Dalle :) min syster, du vet precis hur jag funkar och vad du skall säga!!

Av någon anledning så värker det i bröstet och strålar upp i halsen när jag äter idag. Faan vad jag är gnällig. Men jag fattar inte varför det skall jävlas nu när det gick så bra ibörjan.

Men jag fick i mig middagen vilket jag är impad över för jag ville verkligen inte äta.
Sist jag kände såhär var jag 12 och balanserade på gränsen mellan undervikt och anorexia. Då tappade jag aptiten som nu. Skillnaden är att jag vet den här gången hur pass viktigt det är att man inte fuckar med kroppen. Man har bara en.

Jag ringde mamma och frågade om vi kan skippa julklappar iår för jag vill inte köpa skit som folk inte vill ha egentligen bara för man inte har råd med det dom VILL ha.

Jag tycker vi skall skänka våra julklappspengar till någon välgörenhet men mamma tyckte vi skulle behålla dom :P måste betyda att vi får glida med på hennes "hjälpa mänskligheten-yrkes-karma"...det kan aldrig vara bra ;P

Får se vad resten av familjen tycker.

Tog ut mina agraffer idag (själv!!)...I feel so naked :O Den däringa kirurgen hade ju satt dom helt åt helvete på en del ställen men men. Nu är dom väck iaf.
Sista fragminsprutan idag tjoho.

Nä nu skall jag gå o stänga salongen.
Fan vad tråkiga inlägg det har varit den här veckan :( filåt!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hoppas att vårat glada sällskap kan få dig på lite bättre tankar (läs sugen på mat)i morgon, U, E och Jag kan vara rätt övertygande ;) nej då vi ska ge dig massor med TLC. Kram Bolel

 
Web Analytics