söndag 14 november 2010

Shit pommes frittes

Fan vad sugen jag blev på friterad potatis nu :P skulle inte skrivit så ;P

Ohhh haaaa...nu har stunden kommit som jag inte trodde på riktigt skulle komma. Jag fastar för min gastric bypass operation som jag skall genomgå imorgonbitti.

Jag är hungrig :P men det är ju för att jag är en hungrig jävel som jag skall göra detta :P

Jag har haft ganska duktig ångest senaste dagarna. Inte nervös...mer lite galen och wreckless "here we go..hoppas jag överlever"-attityd.

Nu har jag fixat nästan allt här hemma. Hunden är bortlämnad, mamma hjälpte mig att städa lite nu ikväll och ge mig min Fragminspruta (som jag inte alls gillar *morr*).

Nu skall jag duscha i klorhexidin så att jag inte har MRSA imorrn när dom cuttar upp mig :P (googla). Jag måste ta en till sån dusch på hospitalet imorrn...dom jeflarna..mitt hår kommer bli totalförstört av den där jävla substansen..men det är det värt om man jämför det med penicillinresistenta bakterieinfektioner iof :P (nu behöver ni inte googla).

Sen skall jag väl fixa till mig både här och där för jag vet precis hur det går till i operationssalarna :p man är rätt så "naken och exposed" :P

Uuuugh...jag vet inte vad jag har att förvänta mig alls...hur min kropp kommer att reagera. Jag har fått narkos förr..visst men inte för magoperation. Det är en annan sak att laga näsan eller operera lite på en fotled...jag vill inte må illa :S det är jag mer rädd för än smärta.

Okej...nu skall jag göra en pedikyr och sen lite annat innan jag bäddar om sängen och sen duschar för att sen sova några oroliga timmar.

Jag har packat min nalle och min kudde och gosiga filt! Som en 3-åring :P But hey..that's me.
Jag har fått så många pepp-sms och lycka till samtal och FB hälsningar idag. Det värmer. Hoppas jag minns att meddela alla som bett om att bli meddelade efter. Ni får la spana här.

Okejdå...nu smyger jag iväg för att fixa mig snygg för kirurgerna :P
(lite tragiskt att enda gången jag skall fixa mig fin för någon på över 1½ år så är det för kirurger som skall karva i mig...whopee)

Puss på er alla.

Kram BT

Inga kommentarer:

 
Web Analytics