måndag 22 november 2010

Mamma Scans...

...köttbullar. Dom luktar inte mumma när man öppnar paketet...det vet ni va?

Dom luktar vad jag bara kan beskriva som en riktigt rejäl arab-dagen-efter-en-stoor-meze-haffle-fis.

Förr kunde inte svenskar producera sånna fisar (och för att vara ärlig har jag fortfarande aldrig känt en sån från en svensk) men nu med all jävla multikulti-mat över alla gränser så är det kanske möjligt men det krävs ett stadigt intagande av rå lök, kryddor, kikärter, ännu mer lök och sen lite lök på det....sen skall det jäsa i magen över natten helst med någon form av kött.

Näshåren brinner av...tältrensare deluxe. Precis som ett nyöppnat paket med Mamma Scans köttbullar ;)

Var vill jag komma med denna vackra liknelse :P (jag tycker OM scans köttbullar...men inte -lukten- av dom) är:

Idag när jag var på stan så visste jag ju inte hur och när mitt nästa mål mat skulle bli. Så jag laddade väskan med saker jag hade hemma. En Jacky Chokladpudding som jag haft med mig så många ggr nu att den säkert är dålig vid det här laget (jag blir inte sugen på den :P) en vattenflaska och sen...hmm...vad skulle jag ha som var lättätet, lättuggat och protein och höll sig i väskan? Jag tog 3 köttbullar och lade i en påse.
Man lär ju ha något man tycker är gott tänkte jag.

Det började redan i trapphuset, en kvinna gick bakom mig och trängde sig förbi samtidigt som hon liksom tittade konstigt på mig. PMS tänkte jag och gick vidare.

Men såfort någon kom för nära så fick jag konstiga blickar..jag tänkte vaffan...

När jag kom till salongen insåg jag att köttbullehelvetena låg och stank haffle-fis (haffle=fest på arabiska) i min väska och varje gång man kommer åt påsen på något sätt utstöts ett litet moln av den lukten. Gissa om jag skämdes ihjäl. Undrar hur många människor som gått bakom mig och undrat vad jag är för människa :P

DET ÄR FÖR ATT MINA MUSKLER INTE SKALL FÖRTVINA SOM JAG LUKTAR FIS FRÅN helvetet hahahahah...

Nu har jag varit på ICA och köpt sånna där proteinbars med lågt kolhydratvärde :P hahaha..köttbullar äts på hemmaplan där dom steks...då luktar det inte sådär lökfisigt.

Dom sade att man skulle lära sig massor efter en gastric...och det gör jag ju :P

Idag har jag massor med energi...jag vet inte varifrån den kommer för jag äter inte riktigt så mycket som jag ska :P vem HINNER!? Okej okej...jag skall skärpa mig!

Men allvarligt så är det faktiskt tråkigt att äta så ofta :/ det känns inte normalt :P världen är snurrig när tjockisarna klagar på att dom måste äta för ofta :P

Jag var hos min fina vän Gabbe idag på hans pub. En irländsk pub som jag älskar. Han lagade en mycket god soppa åt mig som vi satt och sörplade tillsammans innan dom öppnade. Imorrn skall jag få lära mig barjobb :D jag har tjatat så länge nu så nu skall jag få lära mig att dra pints etc. UNDERBART! Jag har ju inget annat att göra den här veckan.

Skall hämta byrackan på onsdag och bokat en tränare på gymmet på torsdag. Skall skaffa ett program för jag kan nada om fria vikter etc. Nu måste jag börja gymma i kombination med viktraset. Jag skall INTE bli ett sladder!!

Jag fick lite klagomål ;) på att jag inte är likabitter längre...men jag lovade min kära väninna som framförde kritiken (konstruktiv kritik) att livet nog sparkar mig i tänderna snart igen ;) det brukar bli så...så ni får stå ut med mitt "jag-har-sugit-halogen/lustgas-fnitter" ett tag till inna jag återgår till mitt vanliga bittra jag.....

Eller så får jag byta namn...BitterFnitter?

Nu skall jag äta katrinplommonpuré...dra era egna slutsatser och be en bön...jag kommer nog få tvillingar....:P

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja jag gillar den positiva energin som sveper fram över bloggen..Kul att du mår så bra!! Puss på designermagsäcken, bra jobbat! Bolel

 
Web Analytics