söndag 21 november 2010

Flytande diet...

...är en jävla...livslustdödare!!

Jag har provat flytande diet ett par gånger i mitt liv och varje gång får jag samma känsla.

Det gör ont i kroppen, det skriker i musklerna, allt är grått och timmarna, minuterna och sekunderna går fan saktare än vanligt.

Jag svär, jag har tittat på klockan dag 2 av Cambridge dieten och varje minut var 5 minuter lång men när jag förde något så enkelt som ett salladsblad till mina sugna små läppar så snurrade visarna i kapp och vete fan om dom inte gick lite snabbare också.

DET ÄR MENINGEN ATT MAN SKALL ÄTA!!
Tillochmed anorektiker äter fan. Inte fan sitter anorektiker och sörplar flytande diet heller? Dom käkar äpplen, luft, laxermedel etc men poängen ÄR att dom ÄTER :P

Så...jag tröttnade på min kräkframkallande kost och på att ligga som ett mähä i soffan och huttra med den där äckliga proteindryckessmaken i munnen. Man tappar lusten att äta normalt...man blir knäpp!

Så jag revolterade mot dietisten...slutade blitza sönder min köttfärssoppa i mixern till en koskitliknande massa...började tugga det länge och långsamt innan jag svalde det. Jag dog inte!

Så nu intar jag mitt protein i form av MAT ist för äckliga tillsatser. Jag tuggar och tuggar och sväljer och tar det långsamt som satan. Det funkar. Och jag har återfått livslusten och orken. Idag provade jag grillad kyckling :)

Fan vad jag är knäpp hahah...jag har ett inlägg i huvudet men jag får inte ut det :P för jag kollar på honeymooners med Cedric the Entertainer...äkta Ghetto-humor. Älskart!

Nu skall jag kolla filmen helhjärtat. Herrå :P

Inga kommentarer:

 
Web Analytics