onsdag 24 november 2010

Magsår?

Gaser och ett konstigt sug som gör att man rapar mycket...

Hmmm...idag mår designermagen inte så bra. Jag slarvade med maten också. FAST jag lagat mat verkar inget kul att äta av det som finns.

Ni vet den där känslan när man tittar i kylen att man vill spara sitt begränsade lilla utrymme till något som är kalaaaaaaaas...så hittar man inget kalas och vill inte ha nåt ALLS bara för det men man måste ha nåt och så tar man keso och kalkonskivor som bukfylla.

Och så tar vi och slutar gnälla för det finns folk som inte har mat för dagen öht...

Jävla äckliga i-landsfasoner!

Åkte till Sala och hämtade hem byrackan idag. Tog med mormor för att hon skulle komma ut lite.

Hon var så glad att få åka med men jag kom fram till att hon ställer om hjärnan för varje 2 mil man kör.
"vet hon att du kommer och hämtar hunden?", "har du pengar med dig så du kan betala" fick jag höra på repeat på vägen dit..vi hann med 3 omgångar.

På vägen hem skulle jag åka och hälsa på ullis hade jag tänkt, eftersom jag hade morsans vintersulade SUV. Men så hade jag dubbelbokat mig så jag hann bara springa in och krama ullan o gå på toa och sen åka vidare...men innan vi kom till Ullis så frågade hon om jag hade berättat att hon och hunden var med...3 fakking gånger!!!

Små stunder går an...då märker man inte att kassettbandet är på repeat. Mer än så blir lite tjatigt.

Nu är jag helt slut! Provade äta en halv liten hallonpajsbit...bad idea. Dump! Mått illa sen dess. Magkatarr-illa...I know the feeling far to well.

Blä...återkommer en annan dag...

herrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics