söndag 21 november 2010

Jag och min designermagsäck :P

vi börjar tycka om varandra tror jag.

Det är sviinskönt att inte vara hungrig eller sugen. Det är något som har styrt hela mitt liv HELA mitt liv och nu är det bara...borta!!

Jag har sällan visat folk hur allvarligt suget varit för det var så starkt och konstant. Minns det från jag var kanske 9 år gammal. Smusslande, godisköp och skafferiräder på liv och död.

Idag var jag hos Ullis och Ubbe och Sara öppnade en påse godis.
Förr hade jag definitivt fjäksat till mig både en och 5 bitar ur den och sen snott 10bitar när ingen såg, köpt ngt på vägen hem, proppat i mig basically. Nu hörde jag hur påsen öppnades men var inte ett dugg intresserad av innehållet eller ens vad det var...inte ens när Ullis satt bredvid och tuggade var jag sugen på att prova eller ens kolla. DET är sanslöst!

Jaja...nu skall jag sluta tjata.

Mamma och jag var på Fullerö Handel idag och jag fick en jättefin ripsmatta av henne. Vi var säkert där i 2 timmar för vi fikade och träffade hennes polare Gunnar och Gunilla som är asgulliga kollegor och polare sen gammalt till mamma.

Efter det var jag som sagt hos U&U och tittade på film och myste. Vi tittade på Ebenezer Scrooge...julsagan. Bra gjord!

Jag har saknat dom massor. Det var ett bra tag sen jag var där nu. Min fina lilla familj :)

Efter det var jag hos mamma och åt älgytterfilé...även om det gick kanon så har jag bestämt mig för att sluta leka rysk roulette med min magsäck nu och hålla mig till mjuk mat bara...jag pallar inte flytande mer nu. Men man måste ju inte göra som ikväll och äta älgkött. Gott var det och det tog sin lilla tid att tugga så att det kändes ok att svälja men som sagt...leka med elden...110 000 kronor...behöver jag skriva mer? Mjuk mat från och med nu.

Jag har gått ner 5kg nu. Cuhräjsi!

Puss på tunntarmen

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Det är så skönt att se att du mår bra , tycker jag! Fortsätt med det!=)
kram

 
Web Analytics