torsdag 25 november 2010

Is i magen

Betyder ju att man skall hålla sitt cool. Det är även samma känsla som att ha magkatarr...jag har haft is i magen senaste dagarna :P

Det sjuka är att saker som jag oroade mig för (ekonomi/jobb) gick igenom..med ett par tusens marginal.

Is i magen!

Måste ha is i magen tills julrusen kommer igång. Det är läskiga tider! Så jag och pappa går runt och har is i magarna.

Jag har pratat med fler som gjort operationen och dom hade precis som jag fått magkatarr 1a veckan hemma och återigen precis som jag känt sig misslyckade. Knäppt va?

Grejjen med magkatarr är att det är så likt ångest att varje gång jag får det (katarr) så blir jag skraj att jag håller på att tappa kontrollen. Kanske för att man är känsligare i magen så man känner av minsta oro direkt. Det verkar gå hand i hand.

Klockan är halv 4 och det är redan mörkt ute. Den här tiden på året är inte den muntraste skall Gudarna veta. Längtar till våren även om det ÄR mysigt med vinter också. Men inget klår våren när varje kväll är lite ljummare och ljusrae än nästa. Man blir så glad!!

Idag ligger jag under en filt på soffan och tittar på tv. Som man ska när man är sjukskriven kanske :P
Äter min 1a mjuka macka på 2 veckor och hoppas att det skall gå bra. Vörtbröd mumma!!

Den mesta skiten jag skriver nu är för att jag skall kunna gå tillbaka och jämföra SEN hur jag mår. Så jag ber om ursäkt om det är monont och tråkigt!

Damn vad god den mackan var! HOPPAS den accepteras av kroppen för jag vill ha fler...i framtiden :P Sjukt bra system egentligen detta..som antabus...för mat!
Jag hade med stor säkerhet tagit en till annars. Men nu vill man liksom inte sabba stunden...då det var gott och känns bra. Tar jag mer känns det nog inte bra.

Idag hade jag gått upp 100 gram...jag misslyckas med det här att inte väga mig. Bajs! :P

Jag ser det som att jag är nybörjare :P det blir nog bra tillslut :P skriver jag ner det här kan jag ju kolla mig själv på ett annat sätt liksom.

Nä nu skall jag kolla på inspelad Grays Anatomy. Yey!

Hundpromenerardamen är ute med Harry..lyx ;P vilda hästar skulle inte få henne att vänta tills jag jobbar igen..hon har redan ringt 2 ggr medan jag var hemma ensam och frågat när han kommer hem igen :P så nu är hon skitlycklig! Bra (för jag orkar inte mä honom idag :P).

Tack och hej leverpastej

Inga kommentarer:

 
Web Analytics