torsdag 18 november 2010

Tjohej

Tänk vad lite kalorier kan göra mycket.

Jeanette kom förbi och jag vågade prova ett kokt ägg blandat med keso (jo jag vet hur äcklo det låter men man lär börja ngnstans och det var mycket protein vilket jag behöver).

Redan efter det mådde jag bättre. Sen gjorde jag köttfärssoppa till middag (eller jag stekte upp köttfärs och blandade i Keldas tomatsoppa och hade en klick chilisås i...AAAASGOTT!!!)...som spaghetti och köttfärssås...minus spaghettin :P

Jag mår hästlängder bättre än tidigare idag. Man behöver ju näring för faan. Nu när jag ser att jag inte går sönder av att få i mig lite mer substans så känns det bättre. Plus att jag fick mitt proteinpulver.

Nu är jag törstig!

Ville bara säga att allt inte var doom and gloom. Jag börjar tom få tillbaka aptiten lite. Mycket lite men dock.

Hoppas ni har det bra och tack för att ni kollar (jag har sett besöksstatistiken sen jag opererade mig..det har ökat markant) och för att ni ringer och messar. Folk jag inte haft kontakt med på 100 år t o m släktingar från Baghdad bombarderar pappa med telefonsamtal för att höra hur det har gått(Gomman jag svorar inte ens lengre jag årkar inte prata med alla :P).

När jag hör det skäms jag för jag har ingen aning om vad hälften av mina släktingar i Irak heter och dom ringer på dåliga dyra linjer mellan självmordsbomningarna för att kolla hur min i-lands operation har gått.

Nu skall jag ta mig en slurk att dricka (saknar lättöl..hoppas jag kommer kunna dricka det i framtiden).

Ha en fin kväll :)

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Vad skönt att du mår bättre!!!
Klart du kommer kunna dricka lättöl!
Varför skulle du inte kunna det???
pöss

 
Web Analytics