måndag 6 september 2010

..........

Jag försöker faktiskt. Att va glad.

Jag är inte ledsen men...många saker är osäkra just nu och andras oro smittar av sig. Inte bara en sak utan många. Det är inte lätt att ha eget ställe...man vill att alla skall ha det bra liksom. När det inte går så blir jag...äh...hittar inga bra ord. Får halsbränna.

Nu är jag ju praktiskt taget frisk..kanske skall masa mig ut i joggingspåret ikväll och springa ifrån allt (i typ 200 meter innan jag stupar av trasiga benhinnor :P). Tror faktiskt det.

Har en sån där läskig rastlöshet i bröstet. Det kan ju vara så att jag har kapad blodförsörjning och börjar få blodbrist i överkroppen...har slitit på mig ett par jeans för första gången på typ 3 år...att sitta är ingen hit. Så idag är det en oversizetröja ala collegestuk och TAJTA jeans som gäller. Dagens outfit tihi fnizz...hihi :P

Blääääääää :( jag vill bara veta att allt fixar sig. Att någon kramar en och säger: "du det blir bra". Eller att man har något att se fram emot efter jobbet. Visst är jag glad att jag har min lägenhet för mig själv nu...men det är inte det roligaste att vara själv heller.

Det brukade vara kul att gå på stan och se några skandalöst sexiga underkläder och köpa dom o tänka..undrar om han kommer gilla det, eller få idéer om vad man kan hitta på om man har en ledig helg tillsammans, eller bara veta att man ses senare.

Det blev inget med Spraysnubben...vi flörtade lite hit och dit...zzzzzz (och sen tyckte jag det var megaavtändande när han sa "mums" eller "smaskigt" såfort man sa något han gillade :P. En gång var kul, 2 ggr var underhållande men när man redan kunde hans respons innan man sade vad man skulle säga...så kändes det lite trist. Synd för han var riktigt snygg. Men det betyder ju tyvärr inte allt.

näej...nu har jag deprimerat mig själv totalt.

fan...det är roligare att skriva inlägg när man är på bushumör. Jag vill vara på bushumör...blir nog det efter joggen.
2 timmar kvar...

Poop

Inga kommentarer:

 
Web Analytics