tisdag 7 september 2010

Things that make u go hmmm...

Minns ni den låten? Jag älskade den låten...C&C Musicfactory. 90-tal så det gör ont ;)

En sak som inte är rolig med att bli vuxen (en av många) är att man ser sina föräldrar i ett annat ljus än det där skimmret man ändå hade när man var barn. Även om man kunde tycka att dom var Hitler i förklädnad emellanåt...så ser man sina föräldrar som starka, odödliga och relativt felfria.

När man blir äldre så ändras den illusionen och det är inte alltid kul att se sina föräldrars brister. Men det är bara att vänja sig har jag märkt. It's all downhill from here kids ;) nu är det väl vår tur att låtsas att vi vet vad vi gör :P stackars ungar :P

Usch jag blir för filosofisk för tidigt på dagen.

Nog om det. Vi skall börja med en underbar hårbehandling här i salongen. Det skall blikul. Men vi kör småskaligt till att börja med.
Och nej...barba...det är ingen rakpermanent. Utan en antifrizzkur. Kommer nog bli populärt! Har pratat med andra salonger som arbetar med det och dom verkar nöjda!

Ämnessvängom,

Mitt ÖÖÖÖÖJA är jobbigt. Det känns som jag har en fluga i örat som kryper runt. Jag har petat och petat och grävt men inget kommer ut och det ÄR rent. Men vaffan...jag kanske skulle hoppat öäver den där sista snorten härromkvällen :P
(det är alltid nån dum jävel som tar vad jag skriver på blodigt allvar så JA...det var på skoj...dont do drugs kids...mmmkay??)

Idag har jag en myyyycket urringad klänning på mig och det är första gången på ca 100 år som jag har urringat...känns lite ovant.
Jag brukade vara tuttdrottningen...när dom fortfarande var sådär on the lagom side of huge.
Minns när jag hälsade på mamma i Dubai när hon fortfarande jobbade där. Mina kläder orsakade en hel del störiga situationer fast dom på inget sätt var extrema.

Mamma tvingade in mig i nån liten hydda i tyg-souken (tygmarknaden) för att prova hur jag ser ut i sari på skoj. Well...jag tror den lilla bengalen som jobbade där gjorde en ganska ordentlig bröstcancerkoll på mig och han var även vänlig nog att kolla om jag hade bukcancer, hjärtförstoring, levercirros och njurpaj. Jag hade inte blivit förvånad om han hade kollat min kolonstatus också...det var det enda som fattades. Och han var en flinkhänt liten jävel också. Mamma såg inte ett skit medan han kände sig fram bland berg och dalar. Jag var inte så kaxig på den tiden så jag vågade inte säga ngt förrän vi kommit ut.

Konstigt att man kan vara så smart att man lär sig kladda på folk medan man provar ut kläder utan att det syns men man kan inte använda deodorant. Knepig ekvation.

En dag i Dubai tröttnade jag på att bli utstirrad på gatorna så jag bad min lillebror gå bredvid mig och se aggressiv ut...det hade noll betydelse. Alla pratade med bysten, följde bysten, stirrade på bysten.

När den sedan blev större så tyckte jag att det blev groteskt och fördrog högre skärning på saker.
Jävlar vilket sidospår för en liten klänning :P Förlåt!

Snart ännu en dag över...fats innan dess skall jag övervaka hur min höggravida väninna Ege backar och parkerar. Hon har uppkörning snart. Hon är superduktig som snart har fixat körkort! Kanske hon sover över också :D det vore kul!!

Nu skall jag stänga salongen, hem o hämta Hajjy och sen ut o köra med Egget :P

Puss på nyckelbenet

Inga kommentarer:

 
Web Analytics