måndag 20 september 2010

En ny epok..

börjar idag. Sverige har fixat in Sverigedemokraterna i riksdagen. Vad skall man säga om det?

Det finns stunder då jag halvt på skämt och halvt på allvar hotat om att jag skulle rösta på dom då jag emellanåt blir så trött på alla dåliga exemplar som förstör för oss andra med utländskt påbrå och man tänker: faan vad skönt om du hade fått en returbiljett direkt, dra åt helvete!

Men det löser inga problem för sånna rötägg finns i vår egen befolkning också (jag räknar mig som svensk with benefits ;)...fast haha vad fel det blev...jag tar inga benefits ;) fan då..svensk med...tabasco på :P:P).

Sverigedemokraternas syn på invandring är helt enkelt inte konstruktiv. Men jag förstår hur dom tänker i grunden. Jag förstog hur Stalin, Mao och Lenin tänkte också men inte fan funkade deras styren för det, i praktiken. Det måste fungera i praktiken. Därför är det galet när såna här idealister går vidare så pass långt som dom gjorde igår.

Men jag kan inte låta bli att tycka att det känns tryggare att dom får leka sina små politikerlekar under alla rutinerade politikerfarbröders näsor. Nu är dom mitt i rampljuset. Dom granskas, dom syns, dom utvärderas...
Det är inte helt dumt kanske att dom nu inte kan hålla på i bakgrunden på samma sätt som förr...

Ha dina vänner nära men håll dina fiender ännu närmre...inte helt fel va?

Nog om politik :P

Stora förändringar hägrar även på jobbet. Kan bli hur intressant som helst men tills man vet exakt hur så kommer jag vara nervo och må lite lätt illa.

Pappa tjatar om att jag borde ta en inneboende student. Jag känner spontant: FUCK NO!
Jag har ju just blivit av med en mormor ;) skall jag ha en liten kinesisk (som pappa tycker att jag skall ha) eller från nåt annat land, student, som vill vara social och inställsam (somman så klart vill om man bor hos någon annan) när jag vill komma hem och bara vara antisocial efter jobbet? :P Och det är bara den positiva sidan av saken :P

Jag vet att jag kunde spara minst 4000 i månaden...men faan. Då raggar jag hellre upp nån tillfällig pojkvän och flyttar ihop :P så man kan få lite in natura också ;)hahaha.
Men nej! Alltså pojkvän sker väl när det sker men ingen student.

Jag har fått nog av studenter för en hel livstid sen jag bodde på Irland.
Där har varje hushåll 1-4 ibland fler utländska studenter inneboende för att man slipper betala skatt på det och man kan ta hutlösa priser för rum som är som skokartonger.
Jag bodde i sånna rum i ett par år och umgicks med kulturnödiga (inte nördiga utan NÖDIGA) människor som tyckte att Europa var det mest intressanta som fanns.

Jag är inte anti folk men jag har svårt att vara så där barnsligt positivt engagerad i längden...det gååår inte :P

Jag kan inte förklara det utan att låta dryg men man får nog av hela "internationally fantastically culturally intreresting" efter ett tag.

"-Ja jag kommer från Sverige...hehe ja svenska kocken i mupparna är rolig.. "hurdygurdy *rullar med ögonen och leker svenska kocken* och ja mmm..jo Abba...ja dom är otroliga *nickar entusiastiskt*...(FÖR TJUGO ÅR SEN!!!!)...jaha...du kommer från den lilla provinsen i södra Kina...guuuud så faschinerande *känn gärna ironin spruta här* jasså...så det är deeeeet som skiljer just dom provinserna åt...jag hade alltid undrat över just den detaljen :P"

*ta vad jag skriver med en nypa salt..som vanligt :P*

Jag är utbränd på "lets have international food night" och "lets teach each other one anothers languages and giggle uncontrollably whenever you use word such as hello in the other language" zzzzz.

Been there, done that...så jävla många gånger. Jag är inte intresserad! Därför klarar jag inte att ha inneboende studenter.

Och börja inte prata om svenska studentgrejjer som "spex" (jag får kväljningar av det ordet...man spexade på ROLIGA TIMMEN på låg/mellanstadiet!!!) eller dugga, sittning eller nått annat studenthurtigt och minutiöst organiserat av en liten tillsatt och framröstad kommitté som haft 15 möten med agenda och sektreterare och ordförande.
Bläääh!!

Så jag fortsätter pröjsa sjukt hög hyra för mig och min hund och dammråttorna. Snart tvingar jag kanske dom att skaffa inkomster. Harry får stå på Stora Torget med en korg framför där det står: "älska mig...ge mig pengar" och dammråttorna skall få hora på hörnet medan jag står i mitt burspråk och övervakar dom och deras torskar hehehe :P

Nu snackar jag bara en massa skit igen :P

ha en fin dag piips ;)

Puss på vaddunuvillhaenpusspåidag

1 kommentar:

Gman sa...

Dom kommer att försvinna i nästa val.

Missnöjespartiers uppgift är att väcka debatt kring en fråga, när sedan dom etablerade partierna avtvingas ett ställningstagande i frågan nöjer sig folket med det.

Är det någon som minns PiratPartiet?

 
Web Analytics