onsdag 29 september 2010

Rolig dansvideo

Kommer ni ihåg att jag pratade om kurdisk dans?

Mina kusiner och farbröder är mer arabiska än kurdiska då dom vuxit upp i arabiska delen av Baghdad.

För er som är svenskar och inte kan se dansen framför er när jag beskrev att dom dampar loss så lägger jag upp en video HÄR :P dom har inte sånna här kläder men nog fan håller dom på såhär och fjantar sig (OBS killarna på videon skojar och det gör mina släktingar också när dom dansar såhär hehe...men den är ganska rolig). Enjoy!

Igår kväll när jag kom hem lagade jag lite mat, diskade och och bakade en blåbärspaj som blev sjukligt god. Blåbär, hallon och kolaknäckkokostäcke...de ni (med smör på ;))

Nu har jag äntligen hittat rätt recept på kokosknäcktäcket. När jag gjorde pajen åt er, Boel och Ullis, gjorde jag heeeelt fel. Det här var heeeelt rätt. Nu har jag hittat samma formula som Café Storken har på sin hallonpaj. Mamma Miiiia :)

Har inte hört av surpuppan (pappa) förutom ett kort syrligt samtal där han undrade om jag kunde ta en snaggning för dom hade stängt (igår). Varken han eller jag var intresserade av att prata mer än så.

Idag ringde mormor och hade lite panik för hon hittade inga pengar hemma. Om jag ger henne pengar så försvinner dom alltid väldigt snabbt och hon vet inte alls hur så nu gör jag små gömmor här och där och när hon behöver så säger jag var hon skall kolla :P så hon inte fipplar bort allt på en gång.

Jag har hennes pengaansvar liksom men hon har inget begrepp om värde längre så jag har mina knep för att det skall funka. Så idag fick hon gå på skattjakt :P hehehe. "gå femton steg från telefonen i sydostlig riktning...därefter sväng rakt åt vänster innan du hoppar tre steg mot trasmattan...nu bränns det....nej nu blev det svalare...ooooooh nu briner du snart upp...." hehehe fast så gjorde jag inte :P men det vore kul :P

Nu måste jag jobba :P

Herrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics