onsdag 15 september 2010

Mjau mjau...

Jag känner mig konstig...jag har inte bloggat idag :O jag började skaka i händerna och fradga lite samtidigt som jag fick hjärtklappning. Insåg att det var bäst att slå upp min lilla VAIO och spy ur mig lite onödigheter på nätet igen ;)

Mjaha...igår var jag på jobbet till 23 :O vi gjorde Brazgrejjen på Dompi och Assayeeeeshhhhh och båda har nu gnistrande hår. Nu tänker jag inte säga mer om den kuren här för jag har nästan tröttnat på mig själv om det. Det är bra skit iaf...och ingen rakpermanent Barba ;)

Idag har vi haft en bra dag. Det kanske inte svämmade över i kassan direkt..eller inte alls :P men det var en riktigt najs dag med tjejerna. ALLA var på bra humör...I'm like WHAAAT? Fast det kanske är för att vi är synkade HO's nu...alla får PMS samtidigt :P och det var inte idag ;)

Vi har börjat styra upp en massa saker och det är sjukt kul att effektivisera. När vi öppnade hade vi så höga krav på oss själva att vi gjorde överambitiösa prislistor som kunderna knappt fattade ett dyft av för det var så mycket info...så vi har styrt upp dom nu och gjort det BRA!!

Sen har vi äntligen styrt upp regler för praktikanter. Nu skall dom verkligen få praktisera på salongen ist för att sitta och läsa skallerblaskor. Dom skall ha listor på sina uppgifter, vad vi förväntar oss av dom och vad vi hoppas att dom lämnar salongen med för kunskaper. Det skall ner på pränt och delges dom vid starten och sen har vi uppföljningar. Jag har slappat alldelles för mycket på den fronten förr och ville vara balla chefen som lät folk sluta tidigt. Jag gör varken dom eller mig själv en tjänst på det sättet. Så nu blir det jobba jobba joooobba!!!
Större företga har ju nån jävla avdelning som gör sånt här :P och jag tänkte att det lööööser sig...men guess what...man måste lösa det själv :P och jag vill att folk som är hos oss skall känna sig motiverade och visa att dom vill jobba inom yrket.

Happ...sen då?
Jag var på gymmet (?!) jag veeeeet!!!! Frivilligt...det är helt sjukt fan ;P
And get this....jag har inte ätit sötsaker på hela dagen WOHAAA! Ännu mer otroligt jag har inte ätit något sen middagen :O THAT'S UNHEARED OF N*****'s!!!!

En stooor anledning till att jag är FET är kvällsätande. DÄMN IT! Så nu pimplar jag vatten som en mofo (motherfucker för er oinsatta i ghettolingo't...I is black and I is proud ;P..big black and beautiful :P)..nämen om jag skulle ta och vara allvarlig ett tag....(? nä jag vet jag trodde inte heller på det sista där).

Huuuuuuuuuuuursom helst!

Jag var på gymmet och svettades lite med kreti och pleti. Dock kan jag ju inte säga vilket gym det är eftersom paparazzi skulle storma kåken och träningen skulle bli såååååå komplicerad *fnys* :P

Fy vad oattraktiv man känner sig när man dundrar fram på löpbandet. Nån liten anorektiker på cykeln vänder sig om för att kolla om det verkligen ÄR en noshörningsflock som kommer skenande bakom henne :P men nej...hej det är bara jag...*flås/svett/gurgel* tur att jag har en tröjja som är större än Oprahs nattlinne och en keps neddragen över huvudet så att jag inte syns. För om jag inte ser dom så ser dom inte mig va?

Jag stog ut i 20 minuter idag sen skrek mina benhinnor att "nu får du för faan ge dig kärringjävel...du väger som ett amerikanskt kylskåp...vi dör här fan!!". Av ren hänsyn till dom så slutade jag där...annars hade jag ju kunnat fortsätta hela natten men jag ville vara snäll *host....harkel..host host* Im so maddafakkin fit...hell yeah!!!!!! (not).

Efter det fick jag lite ågren att jag inte hade hälsat på mormonen...så jag ringde mamma som också skulle dit o sa att jag kan köra henne. Slet med mig jycken och resten av mormors prylar och åkte dit via mamma.
Medan mamma och mormor ugglade vid tvn och kollade på nått danskt så gick jag och ADHD-hunden ut och röjde grusplan vid min gamla skola som ligger i krokarna vid mormor.
För första gången NÅNSIN ville han springa efter saker jag kastade...helt otroligt. Vi damade runt i mörkret en bra stund innan vi gick in till mormor.

Det verkar bra med henne men hon får aldrig nog av en. Hon vill alltid ha dit mig och Harry men när han är där stressar hon bara honom genom följa honom runt runt och tjata på honom så han blir helt nojjig och håller sig borta...då säger hon: han har glömt mig! *suck* jag orkar inte ens kommentera. Men på det hela har hon mycket bättre kvalitet på tillvaron nu. Hemtjänsten tar ut henne till affären, gör ärenden, tar med henne o köper lunch etc.

Hon har börjat hinta om att komma tillbaka till mig men det undviker vi sålänge det går...dvs att säga att det inte kommer hända.
Hon kan få en lägenhet i samma hus men inte här igen. I love u nan men det går inte!

Efter mormorbesöket kom vi hem (jag och hajjy) och nu har vi dampat loss lite här hemma och unge herrn ligger i koma på köksgolvet och snarkar just nu. Najs..älskar utpumpade hundar!

Om jag någonsin skaffar ungar skall dom vara likadana, utpumpade. Jag sätter in ett ekorrhjul i barnkammaren och proppar in dom och sätter igång en motor så det snurrar, kanske låter det stanna så dom kan äta...vi får se! :P (*IRONI* för trögfattade...vad har vi sagt om det där...ni skall inte läsa min blogg om ni är tröga på ironi :P)

Fyy faan vad jag är hungrig nu...mmmm mera vatten. Goooott...jätte....gott...mmm...

Jag måste duscha...zzz...uj vad peppad jag är.............fast det är ju sjukligt skönt att hoppa ner i bingen nyduschad, varm och gosig. Okejrååååå :P

Just ja...imorrn skall jag på grupp-KBT...på stressmottagningen :P jag förskte maska mig ur och hittade på nån halvlam ursäkt (klassiskt fall av UNDVIKANDE beteende i KBT-termer) men då BEORDRADE läkaren på stressenheten mig att gå med orden "annars..."...ooops :P så jag måste skolka från jobbet i 2 timmar imorrn...så syyyynd ;) men det kanske blir ÄNNU bättre än fetto-KBT'n har varit...vem vet?
Det är sista fetto-KBT'n på fredag...då får jag veta hur jag ligger till med operationen.
Får jag det inte så tar jag ett lån tror jag. Fast jag är vettskrämd.
En sak lovar jag! Detta kommer inte bli nån "aj sörvajvd fettooperationen blogg" där jag deklarerar hur många gånger om dagen jag dumpat och hur snabbt min tolvfingertarm jobbat.
Har halvläst några sånna bloggar...det finns mååånga.
Skall inte säga nå mer om det. Huvudsaken är att dom är glada!

Min hemska sarkastiska hjärna vill skriva saker...tur att den är direktkopplad till munnen (tur?) och inte fingrarna mohahahhhhaahahahah...can't touch this..

-Bittertwitter är en jävla skitsnack....-öh lägg av din lilla grå klump nu skall du inte ta dig friheter här *smack*....sorry hjärnan gjorde en kupp men den är förpassad till ändtarmen där den hör hemma :) nu återgår det till det sedvanliga skitsnacket här.

Puss på tassarna!!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics