lördag 25 september 2010

Tur som fan...

att jag inte hade datorn hemma igår kväll för jag hade skrivit så fula saker att ni hade blivit bleka om nosen och fått uppsöka husläkarakuten med syfilis i ögonen.

Min mor och min bror är ett jävla pack.

Mor skulle komma hem från Alanya...så hon tycker att det är bra att ringa samma dag och fråga om jag kan hämta henne på Arlanda 19.30 samma kväll.

Jag jobbar! Min bror jobbar halvtid (HALVTID!! och slutar 13.30...ville bara inflika det!)

Men som sagt hon ringer mig SAMMA dag och ber mig ist. Visst om jag hade fått lite framförhållning så kunde jag bollat om mina kunder så att jag kunde stick tidigare och inte ha en mastodont lasring sist på kvällen som jag hade nu.

Morsans inställsamma ton blev syrligare än Hockey Pulver när jag sade tat jag inte hann eftersom jag inte ens himnner stänga salongen till halv ännu mindre hinner stressa hem och hämta bilen och åka till Arlanda.

Men jag är ett snällt barn (!) och vill hjälpa så jag frågade om hon inte kunde ringa min bror och fråga honom för han har ju tid att hämta henne och kan ta hennes bil?

Surare är surt hockeypulver säger hon "jahaA...nej han hittar inte det går inte" och ganska direkt lägger hon på i örat på mig.

Jag blir sur. Ungjäveln har förfaan körkort precis som jag. LÄR dig hitta då!! Columbus...äh han var ju inget bra exempel han tog ju USA för Indien..*host* men hela jävla människorasen har ju lärt sig att hitta saker. Han skall ju vara underbarnet i familjen...han kan lära sig allt om vad som helst....lär dig hitta till terminal 5 SOM ÄR TOKSKYLTAT hela vägen.

Om det är rea på Media Markt så hittar han dit...hur svårt kan det vara..han är ju ledig så han kan åka tidigare.

Så jag ringer honom och han är motvillig som fan men jag säger att om han hämtar mig med bilen utanför salongen vid 19.30 så kan jag åka med och visa honom. Vi bestämmer det.

Han glider dit vid 10 över och står och psykar mig utanför och gestikulerar att jag skall skynda mig. Jag slöar inte men det tar den tid det tar att räkna kassor stämma av etc och sen släcka lampor, stänga ner och ta ner flaggor.

Jag har tydligt instruerat honom att bilen skall ställas på lastzonen som är på trottoaren mittemot...men han ställer bilen med ena däcket på gatan och andra på trottoaren vilket medför att bussarna blir skitförbannade när dom skall förbi. Jag säger åt honom (medan jag sluför mitt jobb) att han skall köra upp bort från gatan.

CPFUCKFACEMONGOT svarar: du kan flytta den jag skall in i kiosken och köpa godis. Så han lämnar bilen där den står och gå in och börjar trassla med en jävla lösgodispåse.
Han tittar ut på mig och flinar sitt äckliga fisiga jävla "jag- skall-göra-ditt-liv-surt-för-dig-leende" och gör allt i ultra slowmotion vilket gör mig jävligt förbannad för jag har stressat med sista kunden och stressat i min stängningsprocess vilket ofta medför att man gör fel när man räknar. Jag gillar inte fel och jag gillar inte när man stressar mig då jag gör mitt jobb.

Då vill jag slå honom i ansiktet för när han gör så mot mig blir hans näsa dubbelt så stor..jag vet inte om det är just den minen han gör eller att jag bara fokuserar på hans näsa när jag är arg men han näsa blir jätteful och jag vill slå till honom på den för det är typ det enda som skulle göra ont på honom förutom det självklara området men det spar jag till jag är RIKTIGT förbannad och i självförsvar.

(om ni inte har läst min blogg förr eller inte känner mig så verkar detta som att jag har ett aggressionsproblem men HAN har både slagist och hårdprovocerat i ALLA år och kommit undan med att "lilla bubben har ju ADHD...han kan inte hjäälpa det")

Jag rullar ner rutan...(för jag bestämde att jag skulle köra eftersom han kör som en gammal mormor och vi måste komma fram SAMMA KVÄLL) och ber honom skynda sig för hon landar om 10 minuter.

Han ger mig den där brednästa jävla minen som betyder: "jag skiter i dig...helst skall jag försena dig så att mamma blir sur PÅ DIG" han är en manipulativ liten jävel.

Då ber jag honom gå och ****** sig själv och peta upp sina sura patroner där den kurdiska solen inte lyser och kör iväg.

Till saken hör att jag hade ingen mobil för jag hade glömt den hemma så han behövde följa med så att jag kunde veta var jag skulle hämta mamma på Arlanda för inget var uppgjort. Nu var klockan 19.20.

Tror ni inte att den lilla horungen har lånat mammas bil hela veckan hon har varit borta och kört slut på soppan??
Så nu har jag ca 20 minuter på mig att ta mig till Arlanda på noll bensin och HOPPAS att mamma går åt det hållet jag står för jag har ingen aning om vad hon och fuckface gjort upp.

Soppanålen stog på absolut NOLL (jag hade ju inte tid att köra av i Knivsta och tanka det hade ju tagit 100 år...så jag körde på tro, hopp och kärlek och pressade plattan i mattan)
Jag rullade in på Arlanda på ångor och jag hittade en plats lite i mitten av parkeringen och satt där och hårdspejade och hoppades att hon skulle hajja var jag skulle stå.

Efter ett tag kom hon och jag blev jätteglad att se henne och att vi mot alla odds hade hittat varandra för det är ganska stökigt mellan bussar, taxibilar och personbilar.

Jag ville berätta vilken praktskit lillebror hade varit och kanske fått höra ett moderligt: ja men vad skönt att DU kom ändå min trogna älskade dotter (som alltid styr upp allting :P reds anm)

Men hon totalt struntar i vad jag berättar. Jag blir sur och vill ha lite kred för att jag jobbat som ett as hela dagen och ändå lyckat hämta henne. Hon tar genast lillebrors parti utan att lyssna och säger att jag är aggressiv och bla bla bla. Jag får skylla mig själv och hon hade likagärna kunnat ta en taxi och det var onödigt att jag kom etc.

Dååå får jag cpryck och ber henne hålla käften och en massa annat som jag kanske inte är så stolt över...men vaffan..?! Vad är jag? En dörrmatta?? Tyckte jag att det var kul att stressa efter jobbet utan middag, åsidorsätta vad jag egentligen behövde göra (dvs handla, gå ut med hunden, städa inför lördagen då jag skulle ha gäster och dessutom hinna sova för jag jobbar idag också). Jag hade ju redan sagt nej för faan.

Så vi tjaffsar hela vägen och det blir fulare och fulare. Jag ångrar bittert att jag ställde upp för någon av dom och kommer att tänka mig för både 3 och 4 ggr innan jag gör om det.

*tjuren färdinands mamma-tonläge* Lillebror har ju aaddeeehåååådeee...man kan inte förvänta sig så mycket dåååååå ju...han skall behandlaaas med bomullsvantaaaar så klaaaaart gulligulligulli *killa under hakan*

Jag frågade (skrikandes) om man inte kan skylla hela Hitlers fädäser på ADHD också? Han visste säkert inte bättre bubbinubbinubb....GAH JÄVLA SKITADHDURSÄKTSSKIT

Väl inne i stan (och jag gasade som ett as för jag ville bara komma hem och bort från min familj) så kör jag mot min gata för att jag tänker hoppa ur (för jag har ingen jacka och brådis, hungrig och trött)...då börjar hon kackla och skrika om vaffan kör du jag bor DÄR borta. Jag vrålar tillbaka att jag kanske skall hem och hon kan väl köra från mig dom sista 500 metrarna själv.

Då kommer droppen. Vi var vid Vaksala Torg. Hon säger att jag borde gå från henne för det skulle vara bra för mig att gå (i en ful ton som menar att jag är tjock och behöver motion). Då fick jag mongoliodryck, svängde in vid Kvarnen, TVÄRNITADE och hoppade ur, tog mina saker och SMÄLLDE igen dörren så hårt jag bara pallade.

Jävla kärring!

Jag tog mig hem i ultrarapid på ren ilska sen satt jag och spottade och fräste för mig själv ett tag innan Bettan ringde och gjorde mig på bra humör igen. Eller jag ringde..för att hon hade ringt. Tycker världsamycket om Bettan :D

Det här inlägget har i vanlig ordning tagit hela dagen att skriva för vi har haft massor på jobbet idag såjag postar väl nu. Klockan är nu halv fem och jag skall direkt hem till Ullis på tjejfest.

Jag är så hungrig att händerna skakar, inte en asbra förutsättning när man målar naglarna blodröda samtidigt :P

Puss på svanken

Ps ursäkta alla stavfel men orkar verkligen inte gå genom allt o ändra zzz maaaaaaaat nuuuuuuuuuu

Inga kommentarer:

 
Web Analytics