söndag 5 september 2010

Tråkig söndag..

Vaknade av ett samtal: var är du vi sitter på kursen och väntar.
Umm...jag ser ut som kurt Olssons mamma i håret...mina bihålor är fyllda till bredden och jag har inte gått ut med hunden än FAN!

Förlåt brudar..hoppas ni hade kul på kursen ändå.

Sen dess har det känts som om jag rör mig i sirap..motströms. Åt frulle sent omsider efter en blåsig hundpromenad. Avbokade Formula Offroad i min hjärna som jag hade bestämt att åka på idag för jag känner mig mycket förkyldare idag än jag gjorde igår.

Gick och la mig i sängen igen och tvääääärsomnade när jag låg och skedade med min varma lilla hund. Det var gosigt...som en liten varmvattenflaska som andades :P

Nu har jag vaknat och sitter som en jävla mumie och stirrar på diskbänken som snart kollapsar med disk. Pappa har lovat mig sin gamla maskin som står i hans källare i evigheter nu men vi tar aldrig tag i det.

Jag älskar att diska när jag väl gör det...men att göra det är svårare än att klättra Kebnekaise ibland. Speciellt iförrgår, igår och idag zzzz.

Liten ämnessvängom: jag påpekar igen att saker jag skriver här är saker jag känner här och nu när jag skriver dom. Inte alltid hur jag ser på saker 2 timmar senare eller dagar senare. Vissa saker består oförändrade...tex J.
Men när jag är arg, besviken bla bla bla...så går det ofta över i samma veva som jag nuddar tangenterna.
Jag glömmer ibland hur många som börjat läsa här och menar naturligtvis aldrig att såra någon på allvar. Så är det så att ni känner er sårade får ni naturligtvis höra av er...men kom ihåg innerst inne att det här stället är min dagbok och min ventil. Är jag sårad eller förbannad på riktigt (och vet att det kommer kräva värsta samtalet för att saker skall redas ut) så skriver jag inte om det här.
Hoppas ni förstår hur jag menar.

Jag skriver ofta med en bild i huvudet och tänker att alla hajjar hur jag menar men precis som med tal...så ÄR det inte alla som förstår ens korrekta mening med saker man kläcker ur sig. Så ifrågasätt gärna om det är ngt ni undrar över!

Det känns som jag vill sova hela dagen idag men jag hatar det :/ om 45 minuter skall jag köra pappa och hans fluga (hans fruga..fast hon är kinesiska...så vi säger fluga hähä) hem till hans kompis som har köpt ny kåk. 350 feta kvadratmeter boyta :O

Jag måste duscha! Jag vill sitta i botten på badkaret och krama duschhandstycket i 2 timmar med varmt vatten strilandes och glo på blandaren. Så pigg är jag idag.
Hoppas duschen gör nå mirakel nu.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz herrå

Inga kommentarer:

 
Web Analytics