tisdag 21 september 2010

Skittajt kroppsstrumpa

Jag har hela övervikten upptryckt till hakan.

Köpte en såndär shapingklänning härromdagen. Nu är det inget som rör sig i onödan :P inte hjärtat, levern eller blodet heller. Alla funktioner har upphört. Men det är rätt skönt att kunna gå omkring utan att något guppar, gungar eller svallar...känns som jag går runt med någon som kramar om hela min kropp. Kanske är nåt för oss kroppskontaktdepraverade människor att satsa på...shaperkläder!

Jag har blivit duktig på att ersätta riktig kroppskontakt..ni vet såndär trygghetsgivande kontakt man har i ett förhållande eller om man bor hemma etc...med saker...nej jag menar inte dildos :P...

Jag menar, jag har en bautastor lång kudde som jag har fått av mamma från IKEA...den får bli min skedpartner på natten. Eller ja...den 9 kuddar och en hund (som snarkar så man kunde tro att det var en kille som låg där...men i verkligheten är det väl mig han lärt sig av *rodnar*)

Jag har en luddig filt i soffan och 115 kuddar som jag knölar mig in i tills det känns som jag sitter alldelles omsluten av folk och sen givetvis min lilla fisiga hund också :D

Jag har ett badrum fullt med prylar (smink, kompisars övernattningskit, femtioelva produkter etc) så det ser ut som en hel familj bor där (i badrummet alltså :P hehe)

Jag har satt upp några av mina gamla planscher jag hade när jag var yngre på kylskåpet för nostalgins skull...vilket medförde att jag nu har gamla avdankade hårdrockare i köket..mindre ensamt..mycket bra.

Om jag bara lyckas hålla minnena borta av hur mysigt det kan vara med riktiga människor kring sig så kanske jag kan leva lycklig med mina kuddar och filtar resten av livet? Bra idé va??

......för hud mot hud är helt överskattat, helt *nickar*.
Höra sin älskade andas bredvid sig i mörkret är ju helt och hållet uttjatat *suck*...å..å...smek och kel är ju fullständigt onödigt *just det*......
Uppfällda toasitsar..med..med..med snusprillor som inte är nerspolade så man undrar vad som krupit ner där o dött...å...snusdreggel på kudden....tvättkorgar som tvättas i en enda maskin fast det är svart, vitt, orange och alla möjliga färger och material...
Den lilla prydliga högen med hans saker (jämfört med hela lägenheten med MINA saker, även om det var HANS lägenhet och man bara var där o hälsade på över helgen haha) som bestod av snuset, plånkan, nycklarna och telefonen :P

Näe det är inte överskattat! Inte alls! Jag saknar det! Jag vill ha det! Jag vill flina åt hans gulliga sätt att vika tvätt, eller hur han blandar powertoolbits med mynt och all annan skit han inte har lust att ta hand om i en skål i köket.
Jag vill ha hans kudde i sängen och sniffa på den när han inte är där, eller sova med hans tshirt eller förbereda en matlåda åt honom med nåt gott.

:P

jag skulle inte alls skriva om det här ju...mina fingrar får eget liv när jag loggar in här. Deeeeesperado!

Bajs :P

1 kommentar:

Barbabitch sa...

Bajs......

Men jag tror verkligen , är helt övertygad om att du kommer hitta någon som uppskattar allt det du skrivr om.....HELT övertygad är jag minsann!
Och en sak till:
Ha INGEN inneboende bara för att nån annan säger till dig att ha det! LOOOOOVA!!

 
Web Analytics