torsdag 9 september 2010

Ps...tillägg

Nu skall vi ut och ha personalmöte på en restaurang. Pappa massuppfittade hela kickoff grejen och tyckte vi skulle ha personalmöte på en... guess where??.... KINARESTAURANG!!! (jääävligt otippat va??)
Jag får ont i magen av både personalmöten och kinarestauranger...hur skall det här gå? :P

Jag försökte lite lätt föreslå att vi skulle gå på Bowlaget och kasta klot på varandra :P och ha kul och inte prata företag...men han påstår att han inte kan bowla och får ont i kroppen (suck) men Kina funkar ju i alla lägen för min pappa (?).

En film som jag kan identifiera mig MYCKET med är "mitt stora feta grekiska bröllop"
Jag kände mig som tjejen i den när jag var liten...vi såg likadana ut :P folk tycker fortfarande att vi är lika (när jag är smalare) OCH hennes pappa är som min pappa. Fast ist för fönsterspray som universallösning på alla jordens problem så tror min pappa att kinamat, kinesisk massage, kinesisk medicin, kineser i allmänhet löser alla problem.

Nihaaaaaaaoooo maaaaaaaa!!!


检查了厚厚的冰 (betyder..."kolla in tjockisen"....det enda min pappa lärt mig på kinesiska :P)...han är ju mer kines än kurd eller arab..vilket förklarar varför jag kan en hel mening kinesiska men ingen arabiska eller kurdiska...LOGIK!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics