söndag 26 september 2010

:D

Vilken underbart bra kväll!!

Var på tjejfest hos Ullis med en massa tjejer som är hennes vänner men som liksom adopterat in mig i gruppen. Så snälla och mysiga. Vi var väl ett tiotal som samlades och hade knyt med oss. Min uppgift var att ha efterätt med mig. Eftersom det fanns lite olika allergier så bestämde jag mig för att producera en GINO.

Jag brukar känna mig...hur skall man säga det...lite obekväm på fester och mest stå i köket och/eller hjälpa till. Det är min trygghetszon :P men idag kunde jag vara hur avslappnad som helst och sitta och prata likaväl som att pyssla i köket. Jag är mycket bekvämare i mig själv än förr. Fast det beror nog också på att alla i det här sällskapet visar mig sån ömhet att jag känner mig som jag är omhuldad av en massa storasystrar...mysig känsla! Tack för att ni får mig att känna mig så.

Jag älskar att pyssla i andras kök, hjälpa etc så det är inte enbart en tillflykt :P
Vi hade en jättemysig middag som flöt på hur bra som helst. Alla kunde liksom prata med alla och skämten var ofta på min och Ullis favoritnivå ;) umder bältet och nere i rännstenen ;)

Gino'n blev supergod (kanske lite söt eftersom frukten var så söt i sig..jag tillsatte inget socker alls, utöver vad som fanns i chokladen).
Vi pratade och skrattade massor och sen blev det singstar. Jag höll mig väääl i bakgrunden länge och fick hjärtklappning bara av tanken på micken. Har inte provat karaoke sen jag dog av skam när jag var på 30-årskalas med jonas och jag försökte sjunga.

Men när dte hade lugnat sig lite tog jag mod till mig och det var ju kul :D men tyvärr kan man ju ge allt och tycka att det låter helt okej men man har ingen aning om hur det låter på 2 meters avstånd :P HURSOMHELST var det jättekul..mycket roligare än jag först trott :P skall kanske köpa ett PS3 och tjuvöva lite ;)

Harry var faktiskt duktig långt över förväntan (iaf för mig) :p visst han skuttade upp i soffan några ggr och skällde igång grannhundarna ett par ggr etc :P men jag tog honom på prommis helt utan koppel och det gick helt smärtfritt (det gör en matte glad ända in i benmärgen)...man får vara glad åt dom små sakerna ;)

Jag hade en helkväll och kom hem vid kvart över två. Så länge har jag aldrig varit på en fest frivilligt ;) nykter OCH haft kul precis hela tiden.

Jävligt trevligt!

Och du Ullis...BarbaBitch eller vad du nu vill heta ;) jag älskar dig min adoptivstorasyrra ;) sån jäkla tillfällighet att vi blev polare...men en tillfällighet jag är så jäkla glad över!

OOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooh nu är det en irländsk film på TV. Eller som irländarna uttalar det: FIL'Ö'MM..inte filllm. Knäppon :P

Nu skall jag sova tills jag vaknar ;)

puss på stjärten

2 kommentarer:

Barbabitch sa...

Önskar jag inte drack o vark nykter som du!
urk o blä va jag e bakis.........
men tack för igår!
puss
love you

Anonym sa...

du BT det är inte svårt att gilla dig! eller någon annan i kvällens sällskap heller för den delen.
Puss på dig, hoppas vi får ett nytt tillfälle snart igen. Kram Bolel

 
Web Analytics