fredag 3 september 2010

Så jävla snygg :P

är jag idag :P NOT!!

Jag sitter med munnen öppen som en dum tonåring och flämtar...näsan är klart underskattad...man behöver den!!

Appropå näsan..jag födde en varelse genom näsan idag...jag sver på min morsa :P (hehe) att den hade eget blodomlopp och sa "hej mamma" och slog ut två små slemmiga armar, när jag tittade i pappret :O

Näsor må va underskattade men bihålor är ÖVERSKATTADE! Behöver jag säga att jag sen dränkte mitt barn i toaletten och gick hjärtlöst därifrån... :P

Sen var jag på KBT som snart är slut...synd för det är faktiskt jättekul :) som att vara i skolan med sitt favoritämne och vara enda eleven. Jag har lärt mig sanslöst mycket och är sjukt glad för den möjligheten jag fick.

Sverige är verkligen ett bra land på många sätt...vi har möjligheter som andra länder inte kommer att få på många årtionden om någonsin alls. Och vi tar allt det förgivet.

Efter det gjorde jag en favorit i repris och åkte till mormor. Harry satt i bilen medan jag var på KBT så han skulle få hälsa på mormor han med. Men först åkte vi till ett bageri och köpte frukostmackor och goda saker som mormor kan ha hemma.

Mitt lilla hjärta! Jag insåg hur mycket jag missar nu när hon inte bor hos mig längre, när jag satt och läste hennes lilla dagbok som hemtjänsten för. Hennes stödperson Diego, ritar otroliga små serier med mormor som är så bra att man nästan gråter av skratt. Det betyder mycket för oss anhöriga.
Skall baka något fint åt dom i helgen, för dom är också en sån sak man kan ta förgivet.

Annars då...jag känner mig varm och febrig. Skall sitta och tryna på mitt kontor så jag inte smittar någon.

Ikväll är det födelsedagsfika i Stockholm för en god vännina...får se om jag är frisk nog. Inte schysst att åka och smitta folk ju.

Jag försöker övertala pappa att ha en sorts kickoff för personalen. Hoppas det går vägen!
Nu skall saker ändras. Vi skall satsa på personal som är trogna, ärliga och ställer upp. Precis som mina tjejer har gjort från dag 1...the original 3. Tack för att ni finns tjejer!

Nu skall jag lägga in lite räkningar och sånt trist!
Skriver väl mer sen om jag utvecklar ett liv tills dess :P

Puss på svanskotan

Inga kommentarer:

 
Web Analytics