onsdag 29 december 2010

Back in business

Kvällen fortsatte i irriterande tempo eftersom jag hade tagit hem soprumsnycklarna av misstag tidigare i veckan och ett sopberg hade byggts upp vid bakdörren.
Eftersom bakdörren ligger precis vid hudterapeutens rum så måste soporna väck innan hon kom idag.

Jag hade två möjligheter...komma innan vi öppnade och fixa det eller gå hem och hämta nycklarna och ta bort soporna så jag kanske kunde ta lite sovmorgon dagen efter eftersom klockan nu var fakking 21 på kvällen...suck. Bra idé tyckte jag, tänkte ta igen 2 timmar och glida in till jobbet vid 12.

Precis när jag hade sjunkit ner i soffan vid 22 och kollat på Våra Bästa År (som är plågsamt dåligt just nu) så ringer pappa (IGEN) för att diskutera ekonomi och att jag MÅSTE vara på jobbet vid 10 nästa dag för vi skall gå igenom all debit och kredit.
Jag påpekade att jag har timmar att ta igen men jag fick inte längre än till 5 i elva sen skulle jag vara där och datorn på...

Efter en natt av "tossing and turning" som irländarna säger, dvs jag rullade runt halvsovandes i sängen och kände mig jagad hela natten som vanligt (vaknar varannan timme och stressar över att jag inte sover...jag svär det är nå fel i mitt huvud!) så knallade jag till jobbet via labbet där jag lämnade några skvättar blod som dom kan leka med under dagen (6veckor sen operationen - dags att kolla hur det funkar).

Men gissa vem som inte var där när jag kom? Jo pappa, han ramlade in vid kvart i 12. Tack för den farsan!

Nu fick jag just veta att min bästa vän på Irland fick i julklapp att hennes karl hade en "kärleks"affär och nu är hon ensam med ungarna. Fick jag bara en sekund krossa hans nötter skulle jag. Han har gjort henne så mycket illa att det inte ens får plats på ett A4. Hoppas hon är stark nog att stå på egna ben nu!! Önskar jag kunde flytta hit henne med hela familjen..bara lyfta upp dom och flytta hit dom. Ireland ain't what it used to be.

Nu skall jag äta tydligen...inte hungrig som vanligt men vi såg ju igår hur det gick när jag INTE åt :P så det är nog bäst :P

Julmat...för typ 5e dagen iraaaaaad :P

Puss på skenbenet!

Inga kommentarer:

 
Web Analytics