onsdag 8 december 2010

Tjänna :P

Idag har jag ingen röst men det får ju inte ni nån nytta av för jag kan ju fortfarande skriva haha.

Nu börjar folk märka att jag blir smalare tydligen. Jag märker att kläderna sitter annorlunda men ser inte någon enorm skillnad utöver ansiktet.

En av pappas kompisar kläckte ur sig: "åhååå do börjar bli micken smal no..kanche jag skall bä din pappa om din hand snort" :P

Det var iof ett skämt men...men kan inte låta bli att tänka: jag är samma jävla hagga nu som då..fast i mindre förpackning. Är det så att man "står ut med" personligheten för att man ser bättre ut smalare eller är personligheten okej men fodralet var så motbjudande förr?

Jag ser redan hur folk tittar på en på ett annat sätt. Klart man är glad men man kan ändå inte låta bli och tänka så som ovan innerst inne.

Dom som verkligen ligger mig nära om hjärtat är dom som tyckt om mig hela tiden hur jag än sett ut. Även fast jag inte tyckt ommig själv! Folk som ändrar sin attityd mot mig för att jag har gått ner i vikt är luft värda för mig. Jag har redan sett det hända speciellt med grabbar.

Jag är fullt medveten om att jag är "beskådad" i Uppsala. Många kurder och araber sitter med popcornskålen i knät och studerar hur tjockisen blir smalare. "Mashallah nu kanske hon har en chans att bli gift!..hon är ju över 30..tut tut tut" (för det var ju endast därför jag kunde tänkas göra vad jag gjorde :P).

Det har tillochmed börjat vallfärda folk hit för att fråga hur jag gick till väga för att bli opererad och var och vad det kostar etc.

Folk ser lättade ut...om tillochmed HON (jag alltså) klarade det så skall väl min dotter/son/man/fru kunna operera sig. Och kolla...hon BLIR ju smalare. Det måste ju funka!

Ouf..jag hade visst en liten luftficka med bitterhet där :P men nu är den utsläppt! :P

Annars då? Inte mycket. Jag skulle vilja ut och resa lite. Till någon fin stad! London blir i vår och sen måste jag till Dublin i sommar för annars dör jag av abstinens. Men jag vill åka någon annanstans också.
Minns när vi tågluffade och åkte genom Europas alla storstäder. Det var underbart! Om man inte var så begränsad med kläder etc på hojen vore det kul att ta en trip. Fast iof...det kanske är lättare nu när man blir smalare.

Jooo just ja...jag sa ju att jag skulle lägga ner dejtsidan...well...två snyggingar från Muppsala skrev och nu kan jag ju inte lägga ner innan jag ser vart det barkar. 1 är 77:a och anläggare :P kul att jag dras till samma stil IGEN! (fast det var efter att vi messat ett tag som han sa det..men det är väl ett tecken då...jag skall ha en anläggare :P)

Nu har jag fått en hostattack av min proteinbar och måste sluta...*kvävs*

Förressten: Karin efterfrågade bilder på mig när jag går ner i vikt, här i bloggen. Är man min polare på FB så gör jag gärna det men inte här i bloggen eftersom den fortfarande officiellt är "anonym".
Har inte vågat plåta mig ännu men nog syns det lite. Jag märkte senaste idag att ett till fläskveck har ramlat bort. Det där som brukade sitta ovanför BH:n. Det brukade skära in i hullet och se ut som att jag rann över kanterna :P men nu är det rakt och fint där...inget överhäng :D

Galet vad några kilon kan göra skillnad på kroppsvärmen dock. Jag fryser som en gnu hela tiden...tillochmed hemma i min lght :O
Igår kväll låg jag med en fleecejacka och en stor luddig fleecefilt i soffan och tittade på film..ändå var jag ruggig :P och blev sné på Harry när han ville ut o gå en EXTRAprommis i snön.

Nä nu skall jag arbeta upp en aptit...hah...as if :P

Puss på öjat

Inga kommentarer:

 
Web Analytics