tisdag 14 december 2010

Tisdag...

..vilken tråkig dag det är. Måndag måste man ju tydligen ha...onsdag är underbar för då inser man att veckan snart är slut och torsdag är dagen innan fredag (jag är inte bara ett vackert ansikte LIKSOM:P) och det är ju bra bara det sen har vi fredag och lördag och då är det ju helg. Men TISDAGAR suger! Dom är ingenting liksom. Som långfredagen..man måste ta sig igenom den för att komma till det göttiga.

Snillet spekulerar!

Jag har äntligen julpyntat haha. Det blev en röd duk på vardagsrumsbordet och en julstjärna i fönstret. That's it määäään. Jag kan dampa loss med tomtar sen när jag är i 70-års åldern.

Mitt x mamma är underbar med alla sina tomtar. Haha hon har miljarder tomtar på julen. Jag tycker det är gulligt men jag får ångest av att förvara allt :P så tills jag bor i ett hus eller nått så nöjer jag mig med att ha tomtar på loftet ist :P

Gullrumporna Tommy och Sussie i Örebro har bjudit in mig på nyårsfirande. Jag har sagt att jag vill ba kolla så mamma har någon att hänga med innan jag tackar ja och sen lär jag ju klura ut hur jag skall ta mig dit :P men det vore mys. Bettan och Annelie vill ses då också så jag måste nog grejja färdmedel. Sen kommer bettan o Annelie efter nyår till mig en helg då vi skall nörda hårdrock och ha kuuul.

Bettan ringde igår och bara pratade och det var gött att höra av henne :D sötnosar!!

Idag är det ganska dött här och jäfligt trist tycker jag. Men men..vad är en bal på slottet :P

Nu skall jag sluta tråka ut er!

Puss på ögonbrynet

Inga kommentarer:

 
Web Analytics