fredag 3 december 2010

LORD. HAVE. MERCY!!!

Det här är nog inte helt politiskt korrekt men jag måste!

Fyfaaaaaan vilken snygg kund jag hade just. Han var så snygg och charmig att jag gjorde allt i slowmotion bara för att jag hoppades att tiden skulle skulle ge upp totalt och stanna.

WOW MAMA!!!

Vi pratade om yrken och speciellt hans yrke som jag en gång i tiden hade funderat på och som nu skulle gå att kombinera med mitt (riktiga) yrke med lite extra utbildning och fysisk träning (jag motstod lusten att fråga om han ville träna med mig haha).

Jag förklarade om min gastric och att jag var på väg tillbaka mot ett mer vältränat liv och det var kul att veta att man kunde göra en sån sak då...vad kläcker snyggingen ur sig om inte..."va men du är väl inte SÅ stor"...och DÄR gick han in RAKT i hjärtat! GULLE!! Du gjorde min dag!!

Jahapp..vad har jag gjort annars förutom att motionera mina hormoner?
Jag har gått ner ett kilo till...så nu är vi nere på 2 siffrigt igen :P (fy vad jag lämnade ut mer än jag ville nu..men det är i avskräckande syfte...för mig..att aldrig komma tillbaka hit igen..viktmässigt).

Har lite svårt att hinna med att äta bra på jobbet när det är fullt ös. Men det ger sig...på nåt sätt. Får väl koppla in sondmatning under nattetid eller nått *hrm*

Hundfan var rastlös hela natten...han pep inte eller så men han hoppade upp i sängen och ner från sängen bökade på golvet och smaskade. Av allt han gör så haaaataaaar jag smaskandet. Jag kan inte beskriva hur äckligt det är med hans jävla slemhinnor som geggar mot varandra...kanske jag kslal ha en vattenskål i rummet...kanske törst? Bra idé BitterTwitter...why thank you Bittertwitter :D

Jahappp...nu har jag inget mer att tillföra tror jag.
Provade sushi idag...det blev expressafrt genom tunnlarna ut i havet igen. Synd...jag gillar ju susäääh. Ikväll skall jag hem till Jeanette, Micke och lillarre på myskväll. Jag blir hämtad och lämnad för jag har FORTFARANDE inte bytt till vintersulor...och jag är inte så sugen på att ha caben i vintertraffik heller.

Nu är jag HUNGRIIIG...så jag skall gå o hitta något ätbart!

Puss på magen

Inga kommentarer:

 
Web Analytics