fredag 10 december 2010

HjärNdiarré

Lyssna på den här och bara känn hur underbar den är.

Den låten är min, Emma och Eges. Vår avslutning från gymnasiet (även kallad studenten av normalkompetenta människor) vi är samlade i Eges lilla flickrum, morgonsolen är blek, vi är nervösa och fnittrar och champagneglasen darrar i våra händer. Resa till Skottland, tågluffen och flytten till Irland hägrar. Ååååååhhhhhhh!!!! Vilken tid <3

(Men jävlar vilken dålig video..nästan så den förstörde min "tanke" om hur dom skulle se ut och vara..tänkte mig en liten senig svart snubbe (james Brown i slowmotion) eller en schysst malignt melanomförberedd hippie från southern califåååååårnia som just trillat ut från woodstock..inte nån Beatlewannabe 17-åring i prästkappa som knappt kan hålla sig för skratt framför kameran...rösten passar inte kroppen alls :O)
Japp...som alltid när jag har tid och är ledig så hamnar jag framför Spotify och YouTube och återupplever goda minnen (och andra minnen :P). älskart!! Musik är livet. Jag måste skaffa ett bra ljudsystem bara. Datorns begränsade register börjar störa mig.

Så nu har jag alltså avslutat jobbvecka nummer 2 :D sweet!

Jag var förkyld i början och tyckte mycket synd om mig själv men nu är jag go o glad kexchoklad igen :)
Jag är på snuskigt bra humör just nu. Och varför inte? Jag har en hel helg framför mig. Jag skall soooova, städa och handla julklappar. Min kapitalistfamilj ;) verkar inte pepp på att ge bort pengar till välgörenhet som jag tyckte (så vi skulle slippa ranta runt) men men...nästa år kanske jag kan bearbeta dom lite mer :P

Jag funderade på om jag skulle göra det hahahaaha och låta alla andra ge MIG klappar. Dvs...Tack..gud vad gulligt!! Varsegod här är min present...ja jag satte in lite pengar åt menlösa hemmafruar i Hollywood i ditt namn...nu blev du glad va?

Eh...så för familjefröjden och lugnet så köper jag väl nå jävla strumpor åt pappa och mamma får lite stock...asså jag menar SNUS (fan va ni är äckliga :P) så kan hon sluta låtsas att hon inte snusar och hålla på att stjäla av pappa. Kom ut ur garderoben nu mamma. Snusa och var stolt ;)

Äh..jag vet fan inte vad jag skall köpa till dom. Vi får se imöra. Jag skall nörda loss ordentligt!

Igår var vi och handlade med lillebror, mor och mormor. Det var askul. Mamma blir som en gnällig tonåring kring mormor, lillebror blir myndig och ansvarsfull och jag dampar loss som en 14is.

Mamma sade lite anklagande att lillebror minsann utvecklades med tiden men jag går bakåt i utvecklingen. Och det är sant. Jag är mer snorunge nu än jag någonsin varit i mitt liv men å andra sidan lever jag mitt liv FÖR MIG mer än jag gjort förr också.

Jag har varit vuxen sen jag var 4. När jag var 4 tog jag med nya ungars föräldrar på guidad tur på dagis. Jag tog hand om folks småsyskon om dom andar lekte och lagade istortsett all mat hemma från det jag var 12.

MY TIME IS NOW!! Jag gör allt som folk fick undan i 16-års åldern..nu :P
Hittar mig själv, fräser ifrån åt föräldrar och släkt, psykar lillebror, ramlar in asfull hos mamma kl 12 på natten och sitter och fnittrar i soffan för rummet snurrar (härromkvällen) är uppe sent och spelar musik bara för att jag kan...har ett helt skåp fullt med godis och chips (för att jag KAN!!!). Normal brud!

Men vet ni vad? I don't give a fuck! Jag har mått dåligt större delen av min uppväxt, inombords. Haft knäppa komplex, haft rädslor, haft jobbigt hemma, haft ansvar, press...
Men sedan förra året då jag fick min knäpp att ta tag i allt så har jag mått så sjukt mycket bättre. Jag har släppt mycket.
Jag har tagit tag i stressen, dumpat mormor ;), sagt ifrån till alla i familjen och tagit ett strypgrepp på min övervikt samt sökt hjälp för mina temperaturproblem :P

Im on a hiiiiiiiiiiiiiiighway to he...aven?..nej jag har roligare i helvetet tror jag ;) Hiiiiighway to hell :D

Jag är mycket mer: SO FUCKIN WHAT!? Det är så skönt!!!

So what om jag är 31 och bor i hyreslägenhet med min jycke. Jag har ingen plan som jag följer..livet kommer välja sin väg ändå.
Tänk om jag hade haft en plan att ha kids och va gift och massa sånt..då skulle jag vara seriöst stressad nu :P

Nångång skall jag ha ett hus vid vattnet och ett fett dubbelgarage med roliga fordon och biljardbord och öööööööööööööööölkyl och feta högtalare och båt och bli frisör och hudterapeut (och slippa jobba :P 24/7...logik...NOT) och åka till Thailand, Vietnam och Mikronesien och en massa andra platser...och jag skall ha en fet bil och jag skall ha en egen hårdrockskrog...kanske i mitt garage...och...jag har nog valt fel bransch...hmmm. Fan jag visste att jag borde satsat på knarklangning :P

Aja...som ni ser så saknas hästarna fortfarande i hagen...indianerna ramlade ur kanoten och hissen gick sönder innan den nådde hela vägen upp. Men banjon lirar!!!

Här är en fin låt (klicka)

1 kommentar:

Genious G sa...

Jag har hus vid vatten, dubbelgarage och båt ;)

 
Web Analytics