söndag 12 december 2010

Sköna söndag

Mmmm...jag har hunnit massor. Gick upp vid 11 och åt fruskost vid datorn. Sen satte jag igång att städa vilket går ganska fort när jag bara kommer igång. På lite mindre än en timme var jag klar och hade dammsugit, diskat och moppat. Sen hoppade jag i duschen medan tvättmaskinen (bästa inköpet någonsin) malde på.

Sen var det dags för mammapromenad...jag lyckades förhandla fram kl 14 (från typ 12) och fick ju höra 22 ggr att solen redan hade gått ner och det var så misslyckat etc. Men jag är inte den som tar sånt numer så jag bad henne hålla snattran och att hon vet när solen går ner, ville hon gå tidigare kunde hon gjort det. Dessutom var det så jävla kallt att mina nyduschade kinder sved. Vi halkade runt i 10 minuter innan vi beslöt oss för IKEA ist. Sen blev det Plantagen där mamma köpte världens coolaste mojäng som vi skall ha på landet om kvällarna. MYYYS!! Sen skall jag köpa en såndär myggdödare så jag kan slappna av så kanske man kan bo på landet lite mer. Vore najs!

Nu skall vi på middag hos lillebror. Han vill bjuda mig, mormor och mamma på käk (men mamma får betala och laga maten hahaha äkta honom!!) han diskar inte ens för han har en diskmaskin. Sen kommer dom prata om hur fantaaastiskt att lille J bjöd på middag i flera år efter, haha.

Harry ligger utslagen i soffan bredvid mig, glad att ha matte hemma igen. Igår när jag satt och tittade på tv så hörde jag jättekonstiga ljud. Då låg han på golvet och såg ut som han var mitt i ett trumsolo med alla tassarna viftandes medan han låg och pep och fnös i sömnen. Hahahahaha så söööt!

Nu skall jag gå ner annars åker väl mamma utan mig i vanlig ordning!

Puss

Inga kommentarer:

 
Web Analytics